Jääkiekon MM pe 12.05. klo 16:20

Suomi - USA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko USA:n ryyppyremmi pala kakkua? Betsaa Leijonille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Lätkän MM-kisat starttaavat perjantaina ja Leijonilla on heti kovat piipussa, kun vastassa Tampereella on USA. Odotusarvot pohjoisamerikkalaisjoukkueita vastaan eivät erityisen korkealla ole ja esimerkiksi Yhdysvalloilla on jälleen kasassa melko sekalainen seurakunta pelaajia. Jokohan näitä turisteja on tavattu Tampereen yössä? Mikähän juottola mahtaa muodostua näissä kisoissa herrojen kantapaikaksi?

Turistireissuja nämä kekkerit pitkälti Yhdysvaltojen ryhmille ovat viime vuosina olleet ja jälleen kerran kasassa oleva joukkue on jokseenkin kehno. Mukana on tukku AHL-pelaajia, yliopistopelaajia sekä NHL-pelaajia. Tähdennetään vielä sen verran, että suurin osa pelimiehistä on jotakin ensimmäisen ja jälkimmäisen väliltä. Johtohahmoiksi ja tärkeimmiksi pelaajiksi voisi veikkailla maalivahtia Casey DeSmithiä, Tampa Bay Lightningissa upean nousun kärkikorin puolustajaksi tehnyttä Nick Perbixiä sekä konkariosaston hyökkääjää Nick Boninoa.

Leijonien kisaryhmän valinnoista syntyi jälleen kerran todella vähän valitusta eikä ihme. Jukka Jalosella on näihin aikoihin vuodesta tapana valita yleensä MM-kultaa vuolevan ennakkosuosikin pelaajisto kisoihin. Markus Granlundin poisjäänti sekä Nikolas Matinpalon nousu puolustukseen ovat olleet ehkä suurimmat puheenaiheet. Kapteenina jatkaa tietysti Marko Anttila. Näissä kisoissa erityisosaamista riittää, kun esimerkiksi kautta aikojen paras suomalainen NHL:ssä eli Mikko Rantanen luutii mukana.

Leijonat

@leijonat
Leijonien MM-kisojen kapteenisto on julkistettu. Kapteenina on Marko Anttila. Varakapteeneina toimivat Olli Määttä ja Mikko Rantanen.
#Leijonat #MMkisat #IIHFWorlds

Maalivahtiosasto Suomella on rautainen. Vaikka Harri Säteri ei tällä kertaa ole mukana, esimerkiksi Emil Larmi pelasi uskomattoman kauden Ruotsissa ja tulee huippuvireessä Tampereelle. Alakertaa on pidetty Leijonien osalta pienenä kysymysmerkkinä, mutta se on jälleen kerran erinomaisesti roolitettu kokonaisuus. Kiekollista taitoa tuovat esimerkiksi Olli Määttä sekä Mikko Lehtonen ja Jalosen luottomies Atte Ohtamaa on jälleen mukana oman pään spesialistin roolissa.

Leijonat on hyvä keitos ja on jopa hieman yllättävää, jos se tällä miehistöllä ei finaaliin menisi. Alkulohko käynnistyy suvereenilla voitolla Yhdysvalloista ja pelivalinnaksi otetaan yksinkertaisesti Suomen voitto vähintään kahdella osumalla (Suomi -1,5). Tsekkaa alta ohjeet betsiin ja saat toisen yhtä suuren vedon ilmaiseksi!

Betsaa Leijonille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Suomi -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Suomi -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.