Jääkiekon MM ma 16.05. klo 20:20

Suomi - USA

Leijonat ei täysin vakuuttanut, mutta tämän takia se voittaa yksilövetoisen USA:n – pelaa tuplakerroin

Artikkelin lopussa on ohjeet kuinka saat Leijonien voitolle tuplakertoimen.

Leijonille turnauksen toinen ottelu osoittautui Norja-kamppailua huomattavasti haasteellisemmaksi ja Latvia tarjosi tiukan vastuksen. Hyvä joukkue voittaa heikommallakin pelaamisella ja näin kävi 1–2-numeroin päättyneessä matsissa sunnuntaina. Uhmapelaajat jatkaa Leijonien matseissa toistaiseksi kovilla prosenteilla, kun kahdessa ensimmäisessä kamppailussa viiden tähden tipsit ovat kilahdelleet mukavasti pelitilille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Mitä tuo tullessaan USA-ottelu? No ainakin betsivinkin täysillä starboilla!

Vastustaja on Suomea taitavampi. Vahvasti NHL-väritteisen ryhmän heikkoutena on kuitenkin joukkuepelaaminen, eikä mikään taitotaso näissä karkeloissa sitä täysin pysty korvaamaan. Leijonilla on aseet riisua USA:n vahvuudet, mutta löytyykö tehoja hyökkäyspäässä? Latviaa vastaan pelaaminen tasakentällisin oli tukkoista, mutta iloinen asia sinänsä on heti parissa avauskamppailussa ollut ylivoimapelaamisen toimivuus. Mikael Granlund debytoi sunnuntaina ja teki sen tyylillä tehoin 1+1. Nashville-hyökkääjä on juuri erikoistilanteisiin ehdoton täsmäase.

USA ei ole missään tapauksessa yhtä hyvin organisoitu tai kurinalainen joukkue kuin Suomi. Leijonien kokoonpanon ydinrunko on pelannut pitkään yhdessä ja saanut alleen tukevan määrän valmistautumista. Olympialaisista tuli kultaa, mikä oli selvä osoitus homman tomivuudesta. Jukka Jalosen miehistölle entisestäänkin etua pohjoisamerikkalaisia keräilyjoukkueita vastaan tässä turnauksessa on siitä, että se pääsee pelaamaan kotonaan.

Avausmatsissaan Latvian maalein 4–1 voittanut amerikkalaismiehistö pelasi nihkeä matsin Itävaltaa vastaan sunnuntaina, joten sille Suomi-peli tulee perättäisenä pelipäivänä. Tästäkin voidaan katsoa olevan etua suomalaisittain.

Kerrointarjontaa ei tarvitse kauaa tutkailla – TurboVegas läväyttää kovan kertoimen kotivoitolle ja sehän hyödynnetään. Suomen voitto on loistava pelikohde jo normaalilla kertoimella 1,96. Sinä saat kuitenkin pelata Leijonien kertoimen tuplana vain Uhmapelaajille käytössä olevan bonuksen avulla.

Näin saat Leijonille tuplakertoimen USA:ta vastaan TurboVegasilla:

1. Siirry TurboVegasille TÄSTÄ ja talleta (rekisteröintiä ei tarvita)
2. Talletuksesi tuplataan heti (tarjouksen minimi on 20€ ja maksimi 200€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa SUOMEN VOITOLLE USA:sta kertoimella 1,96
4. Kun Suomi voittaa USA:n olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 3,92.

10 euroa pelirahaa