Jääkiekon MM la 28.05. klo 14:20

Suomi - USA

Näin teet Leijonilla lähes 60€ tilin riskeeraamatta senttiäkään! Suomi on liian kova vastus USA:lle

Artikkelin lopussa kerromme, kuinka teet Leijonien avulla lähes 60€ tilin riskeeraamatta senttiäkään.

Suomi esitteli puolivälierässään upean kirin Slovakiaa vastaan ja nousi 4–2-voittoon tutun ratkaisijan onnistumisten turvin. Alkulohkossa välierävastustaja Yhdysvallat oli Leijonien käsittelyssä täysin aseeton, eikä sillä vieläkään riitä. Toki USA on parantanut ja vahvistunut, mutta kisaisäntä on yksinkertaisesti liian paljon vahvempi jokaisella osa-alueella. Kaiken lisäksi Suomella on myös kotiyleisön vahva tuki.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Leijonat joutui Slovakiaa vastaan pahasti takaa-ajajan paikalle, kun se oli jo ottelun avauserässä tappiolla 0–2. Kuinka ollakaan, Marko Anttila nousi jälleen tärkeässä paikassa ratkaisijaksi kahdella perättäisellä maalillaan. Koko neloskentällinen on ollut todella hyvä myös tässä turnauksessa ja oli vain ajan kysymys, milloin tehoja ilmestyy. Nyt ollaan saatu myös konkreettista esimerkkiä siitä, että Suomella on neljä kentällistä, joista jokainen pystyy tarjoilemaan tulosta.

Kaikilla vastustajilla on maalinteko-ongelma Suomea vastaan. Leijonat on päästänyt kahdeksassa ottelussa maaleja ainoastaan seitsemän – siis alle maalin per ottelu -keskiarvolla. Jussi Olkinuoran huippuvire yhdistettynä sataprosenttiseen alivoimaan sekä kisojen parhaaseen viisikkopuolustukseen on vahva tae onnistumisille myös tulevassa matsissa. Yhdysvalloilla oli keskinäisessä alkulohko-ottelussa suuria vaikeuksia päästä edes kontrolloituihin hyökkäyksiin. Maalipaikat ykkössektorista olivat todella kortilla, eikä kisaisännän kovalla prosentilla rankaissut ylivoima antanut 4–1-lukemin päättyneessä ottelussa lainkaan armoa jenkeille.

USA on hieman vahvistunut matkan varrella, kun mukaan ovat hypänneet esimerkiksi maalivahti Jeremy Swayman sekä ykkössentteri Ryan Hartman. Muutamat lisäpalaset keräilyjoukkueeseen ovat tuoneet jossain määrin tehoja, mutta ne myös lisäävät ongelmaa yhtenäisyydestä tai oikeammin sen puuttumisesta. Tähtipelaajia riittää, mutta päävalmentaja David Quinn ei edelleenkään ole löytänyt sellaisia kombinaatioita, joilla maailman kärkijoukkuetta Suomea pystyisi horjuttamaan. On toki huomioitavaa, että myös kisaisäntä on alkulohkomatsin jälkeen saanut kovia nimiä lisää. Ei olisi ihme, vaikka tiedossa olisi jälleen isompikin rökälevoitto Leijonien hyväksi.

Pelivalinnaksi MM-välierässä otetaan Leijonien voitto vähintään kahdella maalilla (-1,5). Ei pidä unohtaa, että kuudes kenttäpelaaja – kotiyleisö – on näissä kisoissa vahva valttikortti Leijonille. USA on jälleen kerran kisaisäntää voittoon mylvivien Nokia Arenan täpötäysien lehterien edessä hämmennyksissään. Tsekkaa alta huipputarjous, jolla voit tehdä Uhmapelaajien kohteen avulla muhkean tilin ilman pienintäkään tappioriskiä.

Näin teet lähes 60€ tilin riskeeraamatta senttiäkään

Normaalisti Uhmapelaajien kohteita peesatessaan on varautunut myös häviämään rahansa.

Ei hätää, sillä nyt sinun ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Peesaa kohdetta Suomi -1,5 kertoimella 2,33.

Jos 25€ lappu ei osu, saat rahasi takaisin.

Koko summan. Ilman kierrätystä tai muuta säätöä eli voit nostaa hyvityksen heti takaisin pankkitilillesi.

Tee näin:

  1. Siirry Luckycasinolle tästä
  2. Talleta 25€
  3. Lyö veto Suomi -1,5 maalia kertoimella 2,33
  4. Jos betsi osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme kotiuttaa helpot 58€ pois
  5. Jos lappu ei osu, 25 € panos palautetaan pelitilillesi ja voit nostaa sen takaisin pankkitilillesi ilman kierrätystä

P.S. Jos haluat tavoitella astetta suurempaa vonkaletta riskittä, niin laita lapulle Suomi -2,5 maalia kertoimella 3,66. Tällä betsillä voitat 91€ jos Suomi voittaa vähintään kolmella maalilla.

10 euroa pelirahaa