UHMAPELAAJAT ma 14.11. klo 18:30

Suomi - Viro

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saksa oli liian vahva, mutta nyt vastassa on varamiehinen Viro!

Suomen ja Viron MM-karsinnat päättävässä ottelussa ei ole sen kummempaa panosta: Susijengi on kisapaikkansa varmistanut, ja yhtä varmasti Viro ei tule MM-kisoihin selviämään. Perjantaina molemmat joukkueet sortuivat tappioihin: Susijengi hävisi suurinumeroisesti Saksalle, ja Ruotsi haki Virosta vieraissa voiton. Kotonaan Suomi on suuri suosikki virolaisia vastaan.

Saksa ratkaisi perjantaina voiton fyysisyydellään: Susijengi jäi kovien saksalaisten kanssa monissa kaksinkamppailuissa hopealle, ja se maksoi voiton. Saksalaiset pääsivät heittämään pelitilannekoreja niin varmoista paikoista, että 2 pisteen heittojen onnistumisprosentiksi tuli mojova 75%. Saksa rohmusi hyökkäyslevypalloja niin runsaasti, että Susijengin mahdollisuudet menivät hyvin pitkälti tähän.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
MM-kisapaikan varmistanut Susijengi taipui vahvalle Saksalle pistein 94-80. 🏀 Karsintaurakka jatkuu heti maanantaina Viroa vastaan! 👌

Saksa-Suomi -ottelun kaikki huippuhetket 👉 ruutu.fi/ohjelmat/korip… #Susijengi #FIBAWC #MMkoris #koripallo #koris

Viro menetti perjantaina vähätkin mahdollisuutensa selvitä MM-kisoihin. Päävalmentaja Jukka Toijala nimesi näihin peleihin nuoren ryhmän – pelaajista vain kolme oli mukana alkusyksynä pelatuissa EM-kisoissa. Euroliigaa ja NCAA:ta tahkoavat pelaajat ovat poissa, ja lisäksi joukkuetta rassaavat loukkaantumiset. Uudet kaverit saavat peliaikaa, eikä Viro ole tällä hetkellä todellakaan vahvimmillaan.

Suomi on näillä kokoonpanoilla selkeä suosikki. Viro ei tule fyysisyydessä tarjoamaan Saksan veroista vastusta, ja Susijengi pääsee paremmin mellastamaan hyökkäysalueella. Händäri on iso, mutta otetaan Suomea silti kuitille – uudet asiakkaat nauttivat samalla tuplakerrointa, joka on tämän betsin paras anti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Suomi -11 kertoimella 1,81.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,81 🤘