pe 04.06. klo 19:00

Suomi - Viro

Huuhkajien EM-kenraalin vastustaja on täysi vitsi! Tarjolla olisi esimerkiksi lisäkokemusta voittamisesta

Huuhkajat kohtaa EM-kenraalissaan Viron. Kentälle odotellaan suomalaisittain parasta kokoonpanoa, vaikka puolikuntoisten pelaajien osalta tuskin otetaan mitään riskejä. Suomi toimitti Ruotsia vastaan ensimmäisessä harjoitusottelussaan tylsähkön, hajuttoman ja mauttoman esityksen tehdessään viimeisiä kokeiluja. Enää ei kokeilla, sillä Viro-kamppailu on Huuhkajille viimeinen ennen sen historiallista ensimmäistä arvoturnausta.

Teemu Pukkia odotellaan kehiin etelänaapureita vastaan, mutta jos pienintäkään pelkoa mahdollisesta riskistä on, jää mies taatusti penkille. Joel Pohjanpalo on varmastikin kunnossa kisojen alkaessa, mutta Viro-ottelussa miestä ei vielä välttämättä kehissä nähdä. Alakerrassa Markku Kanerva luottanee lähdössä kolmen topparin linjaan sekä monipuolisiin laitapuolustajiin.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Viro pelasi viime kaudella Suomea vastaan useamman ottelun Kansojen liigassa, eikä sen tekemisestä jäänyt kovinkaan vakuuttava maku. Joukkueessa on liikaa kahden kerroksen väkeä, eikä se yllä pelilliseltä tasoltaan lähellekään Huuhkajia. Onko nyt sitten niin, että parempaa harjoitusvastustajaa ei ollut ennen kisoja tarjolla? Oli miten oli, Viro on selvästi heikompi kuin yksikään Suomen kilpakumppaneista EM-lohkossa.

Vierailija valmistautuu kovaa kyytiä syksyn MM-karsintaotteluihin, joten sen tähtäin on pidemmällä. Edellisissä 21 ottelussaan Viro on voittanut kerran, eikä se ole päässyt juhlimaan edes maaleilla. Verrattain kovaa Suomen alakertaa vastaan joukkue jäi esimerkiksi edellissesongilla Kansojen liigassa kahdesti ilman osumia. Pelivalinnaksi nostetaan, että Suomi vie kamppailun päästämättä maalia.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %