UHMAPELAAJAT la 01.10. klo 14:45

T75-ravivihje - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suosikkivarmoja ja makoisia ideahevosia Teivossa!

Lauantaina ravataan Teivossa Kriterium-ravit, eli sekä nuorille lämminverisille että suomenhevosille on tarjolla isoa rahaa. Pelipuolella ilahduttaa 75-peliin lisätty 70 000 euron jackpot, joka tekee peliehdoista oitis maireammat. Urheilullisesti ravit ovat oikein mukavatasoiset, sillä päälähtöjen lisäksi ohjelmassa on mm. kylmäveristen avoin maili sekä 75-pelin päättävä tasokas pitkän matkan Tammer-Ajo.

Avauskohde yritetään vetää kapeasti. Ideamerkki on 3 Lumi-Rami, joka kuumeni viimeksi väärin lähetetystä lähdöstä, ja laukkasi uusinnassa. Ravilla ori on voittotaistossa. Ohipelinä on 10 Helmi-Huki, jonka sarjat ovat nousseet kovin nopeasti, eikä tässä ole helppo tulla takamatkalta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kolmannessa kohteessa, suomenhevosten Kriteriumissa levitetään peliä hieman. Kolme ennakkosuosikkia saavat kaverikseen 4 Rekilammen Saulin, joka näyttää todella lupaavalta menijältä, mutta viime starttien loput ovat menneet hieman pieleen loppusuoran hapuiluihin. Tämän pojan voitto ei yllättäisi yhtään.

Teivon Ravikeskus

@teivoteivo
Parasta tamperelaista raviurheilua luvassa tulevana lauantaina Teivon Kriterium-raveissa! Haluaisitko kaverin kanssa mukaan huippuraveihin? Arvomme uudelleentwiittaajien kesken kaksi kahden hengen lippupakettia! Arvonta suoritetaan pe 30.9. klo 12. 🐎✨

#ravit #tampereenpäivä

Piikit laitetaan viidenteen ja kuudenteen kohteeseen eli suomenhevosten avoimeen lähtöön ja lämminveristen Kriteriumiin. Etua yritetään ottaa ruksimalla kivikova Parvelan Retu varmaksi. Viimeksi Vixeli pyyhkäisi lopussa ohi, mutta tässä Retu on suosikki pikkutauolta palaavaa Evarttia vastaan. Kriteriumissa on toinen varmavalinta: Corazon Combo ei ole Suomessa parempaansa kohdannut, ja on vahvoilla myös ison rahan jaossa. Karsinnassa se ei näyttänyt välttämättä niin vakuuttavalta, mutta olisi todennäköisesti tarpeen tullen vastannut kenelle tahansa vaikkapa aamuun asti.

Päivitys 30.09: Parvelan Retun poisjäännin myötä Evartti on lähdössä jättisuosikki, ja sitä voi lämpimästi suositella piikiksi.

Päätöskohde mennään myös kapeasti. Tasokkaista takamatkalaisista kuitille kelpaa vain ennakkosuosikki Consalvo. Sen ainoaksi kaveriksi otetaan yllättäjä paalulta: All Star Mint on nyt uransa kovimman tehtävän edessä, mutta se voi riittää lähdössä yllättävän korkealle. Niinpä siitä ainoa varmistus suosikille. Rivin kokonaishinnaksi tulee 50,40€.