ke 15.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Super Cup: Real Madrid – Atletico Madrid | Tulinen paikalliskamppailu

Espanjalaista huippujalkapalloa päästään nautiskelemaan jo ennen viikonloppuna alkavaa La Ligaa. Tallinnassa pelattavassa ottelussa kohtaavat madridilaisjoukkueet Real Madrid sekä Atletico Madrid. Super Cup pelataan vuosittain, ja siinä kohtaavat Mestarien liigan voittaja, eli tässä tapauksessa Real Madrid sekä Eurooppa-liigan voittaja Atletico. Ottelun ennakkoasetelmat ovat huikean mielenkiintoiset, kun kyseessä on Super Cupin voiton lisäksi Madridin herruus.
Real Madrid päätyi jopa yllätyksellisesti La Ligassa vasta sijalle 3, edelle kipusivat Barcelona ja nimenomaan Atletico Madrid. Realin kautta ei kuitenkaan missään nimessä voida pitää La Ligan sijoituksesta huolimatta pettymyksellisenä, Mestarien liigan voitto on kuitenkin suurin mitä voi seurajoukkue saavuttaa ja Real on pystynyt sen tekemään kolme kertaa putkeen.
Ranskalaismanageri Zinedine Zidane lähtö erittäin onnistuneen vuoden jälkeen yllätti jokaisen, ja jätti joukkueeseen pienimuotoisen sekasorron. Zidanen korvaajaksi nostettiin entinen Espanjan maajoukkueen ja Porton päävalmentaja Julen Lopetegui, jonka toiminta Realin peräsimessä on ollut tähän asti vakuuttavaa. Lopetegui lähtee yhdessä joukkueensa kanssa tavoittelemaan menestystä heti ensimmäisestä kilpailullisesta ottelusta lähtien.
Vuoden suurin puheenaihe Real Madridiin liittyen, ja ehkä jopa koko jalkapallomaailmassa oli Cristiano Ronaldon siirtyminen Juventukseen. Kaiken mahdollisen Real Madridin kanssa saavuttaneen Ronaldon lähtö jätti väistämättä suuren loven Realin maalintekopätevyyteen. Los Blancos kuitenkin omaa tästä huolimatta yhden maailman vaarallisimmista hyökkäysvitjoista. Paljon kritisoitu Karim Benzema on Lopeteguin alaisuudessa ruvennut omaksumaan positiivisia asioita pelaamiseensa, ja Gareth Balen osaaminen tiedetään ympäri maailman.
Real Madrid ei ollut hiljainen kesän siirtomarkkinoilla, joukkue hommasi tolppien väliin belgialaisen huippuveskarin Thibaut Courtoisin, Alvaro Odriozolan sekä erittäin lupaavan brassinuorukaisen Vinicius Juniorin, joka ehti jo väläyttelemään potentiaaliaan harjoitusotteluissa. Courtoisin esiintyminen ottelussa ei ole kovin odotettavaa, mutta kahden muun hankinnan odotetaan osallistuvan otteluun vähintään vaihtopenkiltä.
Atletico Madrid pelasi erinomaisen kauden kaikinpuolin, kun se jätti Real Madridin taakseen La Ligassa oltuaan toinen ja voitti Eurooppa-liigan, toki odotetusti. Atletico ei pysty kuitenkaan keräämään Super Cupiin läheskään Realin tasoista miehistöä, sillä tuoreita maailmanmestareita Antoine Griezmannia tai Lucas Hernandezia tuskin ainakaan avauskokoonpanosta löytyy.
Atletico ei ole kovin vakuuttavasti esiintynyt Super Cupia edeltävissä harjoitusotteluissa, toisin kuin Real Madrid. Real on Atleticolle aivan eri luokan vastustaja kuin harjoitusvastustajat, joita vastaan Atleti on ollut pienoisissa ongelmissa. Atleticon suurin hankinta kesällä oli ranskalainen laitakiitäjä Thomas Lemar, josta pulitettiin sievoinen 70 miljoonan siirtosumma, mies ei aivan vielä ole osoittanut olevansa hintalappunsa väärti.
Real Madrid lähtee otteluun huomattavasti Atleticoa laadukkaammalla kokoonpanolla, johon kuuluvat mm. Marcelo, Sergio Ramos, Isco sekä aiemmin mainitut hyökkääjät. Molemmat joukkueet kuitenkin kokoavat otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon, sillä ottelu on täydellinen kenraaliharjoitus viikonloppuna alkavalle La Ligalle. Mestarien liigan voittaja on voittanut edelliset viisi Super Cupia, eikä siihen ole odotettavissa muutosta tälläkään kertaa, vaikka kyseessä onkin paikallisottelu.
Pelitiketeille napataan täydellä luotolla Real Madrid Asian handicap 0, jolloin ottelun päättyessä tasan panos palautuu ja Realin voittaessa veto osuu. Tämän lisäksi kelpaa kokeilla Realin suoraa voittoa, kun kerroin on uskomattoman korkealla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ