pe 20.03. klo 19:00

Fenerbahce - Kayserispor

Käykö Fenerbahcen tie kohti Eurooppaa?

Turkin Superliigan ottelut on siirretty toistaiseksi koronaviruksen vuoksi, joten myös Fenerbahce – Kayserispor jää myöhemmäksi.

Runsasmaalinen ottelu on tilattu Kayserisporin vieraillessa Fenerbahcen kotiluolassa Istanbulissa. Kotijoukkueen taustoilla kuohuu ja Christoph Daumin paluuta penkin päähän on rummutettu mediassa. Kayserispor tarjonnee sentään hyvän mahdollisuuden pestä kasvoja, sillä vierasjoukkue on 62 päästetyn maalinsa turvin helposti Superliigan onnettomin nippu alaspäin.

Fenerbahce taisteli mestaruudesta vielä muutama viikko takaperin, mutta takapakkia on otettu reippaasti seitsemän perättäisen voitottoman ottelun myötä. Ersun Yanal sai pakata kimpsunsa ja joukkue on tällä hetkellä ilman valmentajaa. Ykköskassari Altay Bayindir on sivussa peleistä huhtikuulle ja muutenkin takalinja on ottanut osumaa, sillä Sadik Ciftpinar jatkaa Max Kruse seuranaan lasaretissa ja Hasan Ali Kaldirim kärsii pelikieltoa.

Kayserisporin pelivire on ottanut uusia kierroksia viime viikkoina eikä putoamisviivaan ole enää pitkä matka. Omiin menee edelleen luvattoman paljon palloja, mutta vastapainoksi hyökkäyspelaaminen on ollut hiljattain varsin kelvollista. Robert Prosineckin otettua vetovastuun marraskuussa joukkue ei ole jäänyt liigassa kertaakaan maaleitta. Miguel Lopes, Gustavo Campanharo ja Pedro Henrique ovat isoja poissaoloja vierasjoukkueen rosterista.

Ottelun profiili viittaa vahvasti runsasmaalisuuteen ja over-veto päätyy myös vetokupongille. Fenerbahcella on pahoja poissaoloja alakerrasta ja vastustaja tarjoaa usein suoranaista viihdettä molemmissa päissä. Joukkueet kuuluvatkin jo valmiiksi liigan over-kastiin, sillä otteluiden maalikeskiarvot pyörivät kummallakin kolmen yläpuolella. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille, mistä johtuen napataan ohuesti pois panostasosta.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>