su 15.03. klo 18:00

Galatasaray - Besiktas

Jatkuvatko Besiktasin ailahtelevat otteet?

Superliigan kovimman puolustusrekordin omaava Galatasaray isännöi Besiktasia tyhjien katsomoiden edessä. Fatih Terimin ryhmä jahtaa mestaruutta ja voitto on pakko napata. Vetoideaksi Istanbulin derbyyn kelpaa mainiosti kotijoukkueen menestys.

Viime viikkojen huippuvire on nostanut Galatasarayn mukaan mestaruustaistoon. Vuoden alku on ollut Leijonilta timantinkova, sillä seitsemän peliä on päättynyt voitollisesti ja ainoana kauneusvirheenä on viime kierroksen vierastasapeli Sivassporia vastaan. Terveystilanne on erinomainen, sillä ainoastaan Christian Luyindama ja Adem Büyük ovat sairastuvalla.

Besiktasin kausi on sujunut tulosten valossa sykleittäin ja mukaan on mahtunut tappioputkia ja voittoputkia. Vuoden alku on kuitenkin ollut mollivoittoinen ja puolustuspelaamisessa on erityisen paljon kohennettavaa. Omissa on nimittäin soinut yhtä lukuun ottamatta kaikissa alkuvuoden peleissä ja vastustajille annetaan edelleen liikaa maalipaikkoja. Dorukhan Toköz ja Douglas jatkavat vielä kuukausia sivussa.

Vetolapulle otetaan Galatasarayn suora voitto. Besiktasille on tilattu ongelmia erityisesti kotijoukkueen laidoilta, sillä Galatasarayn nopeat Henry Onyekuru ja Sofiane Feghouli kykenevät tarjoamaan Mustien Kotkien alakerralle 90 minuutin edestä tuskan hetkiä. Toisessa päässä takalinja toimii ja maali on muurattu umpeen Fernando Musleran toimesta, joten kotijoukkue maistuu nykykertoimilla mukavasti.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>