ti 17.03. klo 19:00

Göztepe - Rizespor

Turkissa ei tarjoilla kansalle sirkushuveja

Göztepe ja Rizespor kohtaavat illalla ennakolta vähämaalisessa Turkin liigan rästiottelussa. Rizespor vaihtoi juuri valmentajaa ja tavoitteena on selviytyä ulos putoamisvyöhykkeeltä. Ünal Karaman vannoo vahvan puolustuspelaamisen nimeen, mikä lupailee hyvää under-vetoidealle.

Göztepen kolmen ottelun mittainen tappioputki sysäsi joukkueen europelihaaveet koko lailla romukoppaan. Maalinteko on tuottanut erityisen paljon tuskaa, sillä noissa kolmessa ottelussa vastustajan verkkoa ei olla kyetty heiluttamaan. Göztepe-luotsi Ilhan Palut joutunee taas peluuttamaan keskikenttäpelaaja Celso Borgesia topparin tontilla, mikä syö tehoja hyökkäyspäästä. Toppari Alpaslan Özturk ja tärkeä laitalinkki Serdar Gürler ovat sairastuvalla.

Aika näyttää, kuinka Rizesporin valmentajanvaihdos tepsii joukkueen pistevauhtiin. Hyökkäyspelaaminen on joka tapauksessa ollut kauden mittaan melko kelvotonta, sillä ainoastaan Konyaspor ja Ankaragücü ovat tehneet Rizesporia vähemmän maaleja. Aminu Umar on iso poissaolo joukkueen laitapelaamista ajatellen. Ismaël Diomandé ja Mykola Morozyuk ovat pelikiellossa.

Ottelu pelataan totutusti tyhjille katsomoille koronaviruksen takia. Ottelun lähtökohdat viittaavat vahvasti pienimaalisuuteen. Göztepe ei kuulu sarjan maalirikkaimpiin joukkueisiin, mikä on under-vedon kannalta hyvä kombinaatio Karamanin Rizespor-pestin kanssa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>