su 15.03. klo 15:00

Trabzonspor - Basaksehir

Trabzonspor ja Basaksehir taistelevat Turkin mestaruudesta!

Eurooppalainen jalkapallo on koronaviruksen takia lähes tyystin tauolla, mutta Turkissa pelit näillä näkymin vielä jatkuvat. Trabzonspor ja Basaksehir majailevat Superliigassa 52 pisteessä jakaen sarjan kärkipaikan. Sunnuntaina on mahdollisuus ottaa tämän hetken pahimpaan kilpailijaan irtiotto. Vetoihin napataan peliin aavistuksen paremmista lähtökohdista ponnistavaa kotijoukkuetta.

Trabzonsporin hyökkäyspeli on ollut kuluneella kaudella loistokasta, mistä kertoo liigan korkein tehtyjen maalien saldo. Norjalaishyökkääjä Alexander Sorloth on vastannut peräti 19 Trabzonsporin tekemästä maalista. Sorloth loukkasi itseään keskiviikkona, mutta Trabzonsporin lääkärit näyttivät pelaamiselle jo vihreää valoa. Merkittäviä poissaoloja Trabzonsporilla ei oikeastaan ole.

Basaksehir pelasi torstaina ykköskokoonpanollaan Eurooppa-liigassa, joten keskiviikkona Turkin liigan rästiottelun pelanneella Trabzonsporilla on pienimuotoinen lepoetu puolellaan. Enzo Crivellin ja Alexandru Epureanun poissaolot aiheuttavat taatusti Okan Burukille päänvaivaa.

Sunnuntain huippupeli pelataan tyhjille katsomoille, mutta Trabzonspor lähtee silti tuttujen olosuhteidensa turvin ja hieman paremmin levänneenä ennakkosuosikkina peliin. Vetoideassa uskotaan kotijoukkueen yltävän kolmeen pisteeseen paria avainpelaajaansa kaipailevan Basaksehirin kustannuksella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>