Solvalla la 03.12. klo 16:00

T75-ravivihje - Superlauantai

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hei hulinaa! Superlauantaina jaossa suurpotti – nyt kannattaa olla tarkkana!

Ravien puolella ajetaan ainakin tällä erää viimeinen Superlauantai, jossa 75-kierros jaetaan kahdelle radalle. Lauantaina 75 pistetään käyntiin Vermossa, ja paketoidaan 800 kilometriä pohjoisempana Rovaniemellä. 200 000 euron jackpotin myötä potti pelissä voi nousta jopa 450 000 euron tasolle. Nyt siis kannattaa olla pelissä mukana! Toivottavasti Veikkaus saa kaatuilleen totosysteeminsä kuntoon viikonlopuksi. Jo toista viikkoa jatkuvat ongelmat kertovat karua kieltään kansallisen pelinjärjestäjän toimintakyvystä.

Uhmapelaajien vihjelappu ei kustanna paremmista peliehdoista huolimatta tavallista enemmän. 64,80 euron lappu rakennetaan kahden piikin varaan. Lauantain kierros on tosin niin reipas, että isommat porukkalaputkin ovat perusteltuja. Kohteina on mukavantasoisia lähtöjä, joten pelillisen mielenkiinnon lisäksi puhutaan myös urheilullisesti mukavasta lauantaista. Alla vihjerivin tärkeimmät suuntaviivat.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jokimaa

@Jokimaanravit
4. Allomeera Oy - lähdön voittaja Knows Best ja Tommi Kylliäinen
#ravit #jokimaanravit #lahti

Piikkejä voisi olla tarjolla enemmänkin, mutta tähän kuittiin sopii kaksi piikkiä parhaiten. Avauskohteen 4 Knows Best on ihanteellinen ainoa ruksi. Tommi Kylliäisen valjakko tuli yli kolmen kuukauden tauolta tosi hienona Jokimaalle. Ruuna menee tässä heittämällä keulaan, ja voi hyvin johtaa lähdön jokaista metriä. Kuutoskohteen 9 Nyland kohtaa nyt sopivan vastuksen. On hyvässä iskussa, hokkirata sopii ja takamatkasta huolimatta ohitettavia ei ole liikaa. Iso suosikki!

Toisen lähdön suosikiksi noussee 4 Taksvenla, muttei se mikään maailmankaataja tahi voittokone ole. Tähän lähtöön tarvitaan puolen tusinaa tammaa. Sama ruksimäärä pätee Finntack Cupin finaaliin: 2 Condesa on hyvältä paikaltaan suosikki, mutta tässä on monta muutakin hyvää menijää.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Rovaniemen lähdöt aloittava avoin ryhmä voisi äkkiseltään ajateltuna ollut viime aikoina dominoineen 8 Torrent D’Invernen heiniä, mutta kasiradalta Kari Alapekkala on hieman sattumille altis. Pari varmistusta on siis paljon peliä keräävälle ruunalle paikallaan. Myös rivin päättävässä Arctic Heat Kingissä mennään oletettavaa suuntausta vastaan, ja varmistetaan niittisuosikiksi todennäköisesti nouseva 2 Selmer I.H. Pohjois-Ruotsin voitot ovat tulleet aika tavallisissa lähdöissä, ja vastassa on ihan oikeita ravihevosia Suomenkin puolella.

Viidennessä lähdössä 12 Callela Lincoln on lähdön paras hevonen, mutta hankalalta lähtöpaikalta voi tulla mutkia matkaan. 6 Ilos Silmarillion voitti Kaustisella, kun kaikki meni nappiin. 1 Ilos Sansibar jäi samassa lähdössä pussiin. Tässä tulee pärjäämään, ellei sama kohtalo toistu.

Vihjerivi:

I: 4 Knows Best
II:
2, 3, 4, 5, 10, 12
III:
1, 2, 3, 5, 8, 10
IV:
4, 7, 8
V:
1, 6, 12
VI:
9 Nyland
VII:
1, 2, 5, 8