Superpesis su 19.08. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: 19.8 Puolivälierät kierros 1 | Pudotuspeli huumaa

Superpesiksen pudotuspeleihin Coolbet tarjosi pesiskansalle, jotka ovat uskollisesti pelanneet heidän sivuillaan 25-50 euron arvoisen riskittömän vedon pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Tässä Uhmapelaajien pelivalinnat kyseiseltä kierrokselta, olkaa hyvät!
Sotkamon Jymy-Koskenkorvan Urheilijat 16:00
Sotkamon Jymy tunnetaan vahvana perusjoukkueena ja syksyn suorittajana. Vastaan asettuu ennakkoluulotonta peliä kaudella näyttänyt Koskenkorvan Urheilijat. Sotkamo on todella kova kotijoukkue, mutta kaikki palaset eivät ole aivan kohdallaan, joten hyvässä vireessä ollut Koskenkorva tulee antamaan vähintäänkin kovan haasteen.
Sotkamon Jymyn sisäpeli on aaltoillut otteluiden aikana, välillä nähdään tuttua vahvaa Jymyä, kun taas välillä kainuulaisten pelaaminen romahtaa ja joukkue sortuu tyhmään höntyilyyn. Runkosarjan viimeisen kierroksen ottelu Vimpelin kakkosmiehistöä vastaan ei todellakaan mennyt sotkamolaisilla suunnitellusti. Tänään asennetta täytyy löytyä ja virtaa sisäpelissä. Kaikki tietävät, jos vastustaja näyttää alkutahdit niin jakso voitto karkaa käsistä. Sisäpelissä tarvitaan kärjessä Jere Vikströmiltä onnistumisia. Jokeriosastolla Roope Korhonen-Lauri Rönkkö kaksikosta vähintään toinen on vireessä. Molempien panosta varmasti syksyn mittaan tarvitaan.
Koskenkorvan sisäpelissä on nähty melkoista hurlum hei meininkiä syksyä lähestyttäessä. Lähinnä pajatson tyhjennyksillä joukkue on onnistunut napsimaan tärkeitä jakso voittoja itselleen. Enään jakso voitot eivät merkkaa mitään. Joukkueelle merkitsee ainoastaan , tuleeko sarakkeeseen voitto. Kärjellä on ollut välillä vaikeuksia kentälle menossa ja tänään maila voi aluksi tärrätä, mutta joukkue parantaa tuttuun tyyliin pelin edetessä. Jokeriosastolta onnistumisia kaivataan myös vieraiden joukkueesta, etenkin Patrik Walhstenilta ja Markus Hallasuon tulee napsutella pari juoksua taustalla. Walhstenilla on ollut kaudella hiljaisia hetkiä, mutta nyt sopii odottaa, että mies on tulessa.
Sotkamon ulkopeli ei ole kaudella vakuuttanut. Pallot ovat pomppineet ja virheitä on tullut paljon. Tänään virheet täytyisi minimoida, jotta joukkue taistelee voitosta. Lautasen äärellä Toni Kohosen on näytettävä, miksi häntä ylistetään, vaikka pelilliset otteet eivät ole enään tällä kaudella olleet aina niin timanttisia. Virheisiin ei ole varaa kotikentällä.
Koskenkorva on pelannut pääsääntöisesti hyvää ja kurinalaista ulkopeliään. Tänään peliä täytyy tiivistää pari napsua. Kestääkö joukkueen ulkopeli on tämän otteluparin kuumin kysymys. Toivon, että joukkue näyttää Jymylle sen, että muillakin joukkueilla on nälkää, jos peli ei ole pudotuspeleistä alusta asti hyvää. Ryöstöretki ensimmäisessä vieras pelissä maistuisi varmasti.
Kouvolan Pallonlyöjät-Kiteen Pallo 13:00
Tässä parissa kohtaavat sarjataulukon 1 ja 8. Kuulostaa hurjalta, mutta tässä piilee kuuluisa iskun paikka. Kouvola ei ole pelannut ylemmässä jatkosarjassa kovin kummoisesti, mutta Kitee tulee alemmasta jatkosarjasta, missä vastustajat eivät ole olleet yhtä tasokkaita.
Kouvolan sisäpeli alkoi yskiä syksyä kohden ja joukkueessa on varmasti pyritty nollaamaan tilannetta. Onko tänään kotona ilmassa jännitystä ja pientä painetta siitä toimiiko kuuluisa oma peli? Rentoutta täytyisi löytää sisäpeliin. Takavaihdoissa on tökkinyt eli miestä pitäisi saada ilman paloa vaihdettua kolmoselle. Juha Korhonen syttyy näihin peleihin aivan varmasti. Koren saa pidettyä kurissa vain pitämällä pesät tyhjänä.
Kiteen sisäpelissä ei ole ihmeitä nähty. Perus varmaa tekemistä mailan varressa ja tarvittavat juoksut taululle. Kiteen ase on ehdottomasti tasaisuus kärjenkin takana. Jos Kouvolan Korhonen syttyy näihin peleihin, niin syttyy myös vieraiden konkari Sami Partanen. Kiteeltä vaaditaan sisäpelissä perus vahva suoritus, kunhan ulkopeli pitää. Sisäpelissä ei ole ollut hätää, tarvittavat juoksut joukkue pystyy takomaan.
Kouvolan ulkopeli on myös ollut alamäessä pelillisesti. Virheitä on tullut ja välillä joukkue on lamaantunut ulkokentällä täysin. Tänään ei ole varaa antaa mitään ilmaiseksi, joten joukkue tarvitsee hyviä suorituksia ulkokentällään saadakseen hyvän hengen päälle. Pelin lähtiessä rullaamaan, ongelmia ei pitäisi olla. Ongelmia on kuitenkin ollut ja tänään allekirjoittanut toivoo niiden jatkuvan.
Kiteen ulkopeli on ehdoton ase tänään. Sami Partasen rooli korostuu sisällä ja ulkona. Ulkopelissä mies suorastaan syö palloja etukentällä. Tänään miehen täytyy taas nuorentua 10 vuotta ja pitää Kouvolaa pilkkanaan. Partasen suorituksien takana on koko joukkue. Muidenkin täytyy hoitaa kurinalaisesti oma roolinsa. Kiteen ulkopeli toimi runkosarjan puolella todella hyvin ja saman sopii olettaa jatkuvan, vaikka vastus kovenee.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ