to 26.07. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: 26.7 Torstain pelivalinnat | Ei yllätyksiä tänään

Tarjonnassa superpesiksen puolella olisi tänään torstaina peräti 6 ottelua, mutta kertoimet ovat sellaisia muilla paikkakunnilla, että niitä on turha lähteä pelaamaan. Yllätyksiä on turha hakea, koska potentiaalisia haastajia ei oikeastaan ole. Katseet ovat jo vahvasti jatkosarjoissa, ja pudotuspeleissä.
Hyvinkään Tahko-Imatran Peli-Veikot
Kotijoukkue on sarjataulukossa sijalla 9, ja vierailija Imatra sijalla 11. Imatra on ulkona suorasta paikasta playoffeihin, ja tämä ottelu on heille erittäin tärkeä ajateltuna alempaa jatkosarjaa. Hyvinkää puolestaan koittaa vielä päästä suoraan playoffeihin, johon joukkueella olisi mahdollisuus voitetun ottelun jälkeen. Tänään Hyvinkäällä saadaan nauttia tasaisesta, ja hyvästä pesäpallo ottelusta, vaikka joukkueet ei ole sarjataulukon kärkipäässä.
Hyvinkään sisäpeli on ollut välillä todella railakasta, mutta pelit kärkijoukkueita vastaan rauhoitti joukkueen lennon. Joukkue saa tänään kuitenkin mahdollisuuden laittaa taas oman sisäpelinsä rullaamaan. Hurjat 9 kunnaria kaudella lyönyt Teemu Nikkanen on tänäänkin varmasti ratkaisevassa roolissa, nähdäänkö tänään kauden kymmenes kentän kierto?
Imatran sisäpeli on puolestaan ollut hieman ailahtelevaa otteluiden aikana. Joukkue on taistellut jakso voittoihin, mutta hyvän vireen pitäminen sisällä on ollut hankalaa. Jere Dahlström (78 lyötyä) saa jälleen kerran astella suuriin saappaisiin. Joukkueella tulee käsittämättömiä virheitä sisäpelissä, ja turhia paloja. Pystyykö joukkue tänäänkin ottamaan kuitenkin sen jakso voiton?
Hyvinkään ulkopeli on joutunut antautumaan kärkijoukkueille, joten itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Joukkueella olisi tänään mahdollisuus jälleen kerran yrittää parantaa ulkona, mutta joukkue ei koko kauden aikana ole näyttänyt oikein tiivistä ulkopeliä, vaan joukkue on ryhtynyt sisällä takomaan juoksuja, ja katsonut pysyykö vastustaja kyydissä. Tänään olisi taas kuitenkin mahdollisuus parantaa ulkopelaamista kohti syksyä.
Imatran peli on ailahdellut myös ulkona. Pallo on poltellut räpylässä, ja joukkue ei ole ollut parhaassa iskussa. Edelleen lukkari pelaaminen Ville Liukun räpylästä huolestuttaa, koska virheitä tulee paljon. Joukkueelta on kuitenkin nähty myös hyviä jaksoja ulkona. Tänään ulkopeli toivottavasti kestää ainakin yhden jakson ajan.
Pattijoen Urheilijat-Sotkamon Jymy
Pattijoki on sarjataulukossa sijalla 8, ja vierailija Sotkamon Jymy sijalla 3. Pattijoki tarvitsisi ottelusta täydet kolme pinnaa, mikäli joukkue mielii jatkaa ylempään jatkosarjaan. Jymy puolestaan hamuaa ottaa kärkeä kiinni, ja saamaan kotietua pudotuspeleihin pidemmälle syksyä. Pystyykö kotijoukkue heittämään haasteen?
Pattijoen Urheilijoiden sisäpeli on ollut kaudella heikohkoa. Joukkue ei ole nimekäs, mutta äärinmäisen tasainen. Joukkueelta vaadittaisiin tänään kaikki energia, ja Sotkamolta nukahduksia, jotta joukkue pärjäisi sisäpelissä Sotkamolle. Tänään Ossi Meriläiseltä, ja Jari Törmäseltä vaadittaisiin lyöntejä kylmän viileästi väliin, mutta niitä lyöntejä ei ole montaa koko kaudella nähty. Joukkueella tulee olemaan tänään hikinen ilta, ja pelin jälkeen joukkue joko juhlii tai joukkue miettii pettyneenä olisiko pisteet voinut ottaa aikaisemmista kohtaamisista muita joukkueita vastaan.
Sotkamon Jymyn sisäpeli on alkanut herätä kohti syksyä. Joukkue on äärimmäisessä liekissä, mutta hieman siipirikkoinen. Etenijä Niilo Piiponniemi on ollut jo jonkin aikaa sairastuvalla. Tänään poissaolojen ei pitäisi näkyä ottelussa. Joukkueen asenteen ollessa kohdillaan pesät täyttyvät helposti. Pesien ollessa täynnä jokerit Roope Korhonen (106 lyötyä), ja Lauri Rönkkö (59 lyötyä) ovat liekissä, valmiina tyhjentämään pajatson. Takki auki joukkue ei voi kuitenkaan lähteä, jotta Pattijoki ei pääse yllättämään.
Pattijoen ulkopeli on ase, millä joukkue voi tänään heittää haasteen. Lukkareiden taistossa Topi Kososen tulee viedä pidempi korsi, ja päästä vastustajan ihon alle, mikäli joukkue haluaa taistella pisteistä. Ilman läpilyöntejä joukkue on vahvoilla. Pattijoki pystyy pelaamaan todella hyvää, ja tiivistä ulkopeliä, jos lataus on kohdallaan. Esiin täytyy nostaa nuori Tomi Kaisto, joka pelaa erinomaista kautta vakiinnuttaessa paikkansa ulkopeli suorituksillaan. Tänään Kaisto joutuu varmasti äärimmäiseen pommitukseen.
Sotkamon ulkopeli on ailahdellut hieman, ja se ei ole ollut niin hyvää kuin mitä voisi odottaa. Tänään tarvitaan hyvä suoritus ulkona, jotta Pattijoki ei saa henkeä pelaamisellaan. Läpilyönnit on tilkittävä tänäänkin, ja joukkueen lukkari Toni Kohosen täytyisi päihittää Kosonen. Lukkareiden taistoon kannattaakin kiinnittää huomio, koska viime vuosina on nähty tunteiden räiskyvän lukkareiden tonteilla. Todella hieno kamppailu on Raahessa luvassa. Sotkamo on selvä ennakkosuosikki minun papereissa, ja asenteen ollessa kohdillaan joukkue hoitaa homman.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ