ti 29.05. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis 29.5. Seinäjoki-Raahe | Muutama kohde päivän kierrokselta!

Superpesis kausi on tempaistu kunnolla käyntiin ja tänään nähdään kuuden ottelun kierros. Kierroksella nähdään useampi mielenkiintoinen kamppailu, mutta paneudumme ainoastaan yhteen otteluun.
Päivän ottelussamme Seinäjoen JymyJussit saavat vastustajan Raahesta. Seinäjoki lähtee kamppailuun sarjataulukon sijalta 6, kun taas Raahe sijalta seitsemän. Seinäjoki on pelannut kuusi ottelua, joista hävinnyt kaksi. Myös Raahe on pelannut kuusi ottelua, joista hävinnyt kolme.
JymyJusseissa on fuusioitumisen jälkeen tehty hyvää työtä. Pelaajat saavat keskittyä olennaiseen eli pelaamiseen. Lisäksi nostan hattua valmennukselle ja pelinjohdolle. Joukkueesta on saatu irti se, mitä on ollut otettavissa. Ykköskärki Jouni Koskelan sekä lukkari Henri Itävalon mukana koko joukkue on löytänyt huiman pelivireen. Seinäjoella myös yleisö on löytänyt mukavasti paikalle, ja viimeisessä kotiottelussa paikalla nähtiin peräti yli 3000 silmäparia. Tämä on siivittänyt joukkueen sellaiseen liitoon, että kotona heitä ei ole vielä pystytty voittamaan.
Raahen peli lähti hyvin liikkeelle ensimmäisissä otteluissa, mutta kuitenkin eteenpäin mentäessä heille on lyöty suuria määriä juoksuja. Esimerkiksi Koskenkorva pommitti viime viikolla 20 juoksua heitä vastaan, ulkokenttä on siis ns. vuotanut. Lyötyjä juoksujakaan ei ole tarpeeksi tullut, joten runsaslukuisia tappioita on nähty.
Mielestämme Seinäjoki lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja siksi ensimmäinen pelivalintamme onkin Seinäjoen voitto. Toinen valintamme löytyy pelaajien lyömistä juoksuista. Atte Kontio oli viime ottelussa kotijoukkueen pirteimpiä kasvoja, ja löi myös kaksi juoksua. Uskomme, että alkukauden vahva vire jatkuu myös tänään kotiyleisön edessä. Seinäjoen ulkokenttä on toiminut eikä heille ole lyöty suuria määriä juoksuja, tämä puolestaan vaikeuttaa vierasjoukkueen Jari Törmäisen tekemistä huomattavasti .

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ