to 31.05. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis 31.5 | Pelikassaa kasvattamaan pesäpallolla

Tänään taas superpesiksen puolella nähdään lähes täysi kierros. Kuuden ottelun kierrokselta silmiin osui muutama ottelu ja muutama loistava kerroin.
Ensimmäisessä ottelussa Koskenkorva saa vieraita Hyvinkäältä. Joukkueiden taistot ovat yleisesti aina olleet tasaisia. Koskenkorva lähtee otteluun 7. sijalta vain kuusi ottelua pelanneena. Vuorostaan Hyvinkää sijalta 11. seitsemän ottelua pelanneena. Sekä Hyvinkään että Kossun alkukauden otteet ovat olleet epätasaisia.
Muutamaa ottelua lukuunottamatta kotijoukkue on löytänyt hyvän pelivireen, ja onnistumisia on tullut laajalta rintamalta. Varsinkin kotijoukkueen lyöjä Patrik Wahlsten on ollut huikeassa vireessä lyömällä jo 14 juoksua. Mielestäni kuitenkin suurin ero joukkueiden välillä löytyy kärkilyöntiprosenteissa. Kotijoukkueen puolelta kärjet ovat päässeet kentälle paremmilla prosenteilla, kuin vierasjoukkueen Lauri Vierimaa. Tämä on iso etu joukkueelle, jonka kärjet ovat onnistuneet. Tahkossa on nähty perussuorittamista, eikä pelinjohto ole saanut joukkueesta kaikkea irti.
Uskomme vahvasti, että Koskenkorva jatkaa hyviä otteitaan ja siksi ensimmäinen pelivalintamme on Koskenkorvan suora voitto.
Toisessa ottelussa Kitee saa vastaansa Kouvolan pallonlyöjät. Ennakkoarvionneissa jopa mitaliehdokkaaksi arvioitu Kouvola on aloittanut kauden erittäin suvereenisti ja en näe mitään syytä, miten loukkaantumisista kärsivä kotijoukkue voisi heidät lyödä. Siispä toiseksi pelivalinnaksemme valitsemme Kouvolan voiton.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ