su 08.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: 8.7 kierroskatsaus | Jännittävä viikonpäätös

Kouvolan Pallonlyöjä-Kiteen Pallo
Sarjataulukossa sijalla 1 liitää Kouvola. Kouvola on hävinnyt vain yhden pelin tällä kaudella. Kitee puolestaan löytyy sijalta kahdeksan. Jatkuuko koplan dominointi?
Kouvolan sisäpeli on tullut tutuksi. Illasta toiseen sisäpeli kulkee, ja tulosta syntyy. Joukkuen liitoa johtaa Juha Korhonen (77 lyötyä) ja Matti Latvala (45 lyötyä). Koko joukkue pelaa upeasti sisällä yhteen pelinjohtajan lennokkaalla johdolla.
Vieraiden sisäpeli pyörii yhden miehen voimin, Sami Partasen (39 lyötyä). Laajuutta ei juurikaan ole, mutta joukkue on pystynyt väläyttelemään lyömällä juoksuja muun muassa Tahkoa vastaan. Tänään en usko, että joukkue pystyy juhlimaan kotijoukkueen kustannuksella.
Kotijoukkueen ulkopeli on ollut todella hyvää, ja tiivistä. Virheitä ei ole juurikaan tullut, ja siksi joukkue onkin sarjataulukon kärjessä. Joukkueelta nähdään tänäänkin varmasti mallikasta ulkopeliä.
Kiteen ulkopeli on ollut todellakin railakasta. Joukkue on tehnyt juoksuja, mutta samalla myös päästänyt juoksua paljon. Tänään ulkopeli ei tule pitämään koko ottelua, ja lukemat ovat rumat. Kiteellä voi olla sauma jakso voittoon, mutta koko ottelun voittoon joukkuella ei pitäisi tason riittää.
Seinäjoen JymyJussit-Joensuun Maila
Seinäjoki löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi. Vierailijat puolestaan maijalevat sijalla neljä. Molemmilla joukkueilla on viime otteluissa ollut pelillisesti vaikeaa. Jatkuuko sama meno tänään?
Kotijoukkueen sisäpeli on ollut vaikeaa. Ykkösjokeri Jukka-Pekka Vainionpää ei ole päässyt oikeuksiin, kun joukkue ei ole saanut luotua kolmostilanteita tarpeeksi. Kun joukkue ei saa pesiä täyteen niin Vainionpäälle ei ole käyttöä. Pelaaminen sisällä tuntuu olevan illasta toiseen vaikeaa. Jukkiksen täytyy tänään ehdottomasti päästä yrittämään pajatson tyhjennystä, mikäli joukkue mielii taistella pisteistä.
Vierailijoiden sisäpelissä on ollut myös hieman vaikeuksia. Kentälle menijät Juha Puhtimäki ja Tuomas Jussila ovat olleet vaikeuksissa, ja kärkilyöntiprosentit ovat miehillä alhaiset joukkueen sijoitukseen nähden. Joko miehet saavat itsensä kentälle paremmin? Vaikka vaikeaa on ollut, niin tulosta Juha Niemi on pystynyt silti tekemään tärkeissä paikoissa. Meneekö pisteet silti tänään jakoon?
Seinäjoen ulkopeli on ollut vaihtelevaa. Joukkueella tuntuu pallo polttelevan räpylässä, ja pelaaminen ei ole tiivistä. Välillä kentälle jää kaamean kokoisia aukkoja, ja ulkopeli vuotaa. Joukkue kuitenkin pystyy ottelun aikana parantamaan, kun oppirahoja on yksi jakso maksettu.
Joensuun ulkopeli ei myöskään ole ollut kaikista tasaisinta. Lautasen äärellä Juha Puhtimäki tuuletteli viime ottelussa onnistumisten merkiksi. Joukkue onnistui viime ottelussa kohtalaisen hyvin ulkopelissä, mutta Imatralle tarjottiin mahdollisuus jakso voittoon. Tänään uskon, että samankaltaista hieman epävarmaa Joensuuta nähdään, ja pallo pomppii pari kertaa juoksun arvoisesti.
Pattijoen Urheilijat-Hyvinkään Tahko
Kotijoukkue on valahtanut sijalle 9 tappioiden myötä. Vieralijat ovat hyvien otteiden myötä sijalla viisi. Joukkueet ovat tasaisia, ja molemmat kuuluvat sarjan keskikastiin. Miiluareenalla nähdään jännittävä taisto pisteistä.
Kotijoukkue on napsinut kolmen pisteen voittoja kaudella vain neljä. Tänään sama meno jatkuu mitä luultavimmin sisäpelin ollessa hyvää. Joukkueen yllätyksellisyys piilee tasaisuudessa. Joukkue on äärinmäisen tasainen, jossa ketään ei aseteta toisen yläpuolelle. Kuka vain saattaa Pattijoen joukkueesta yllättää hyvällä suorituksella, joka tekee vieralijoiden ulkopelaamiselle miettimistä. Merkattuja lyöntejä ei juurikaan voi poimia pois.
Vieraiden ulkopeli on ollut railakasta. Tahko on paukuttanut paljon juoksuja kahden herran johdolla. Mikko Mahlamäki ja Teemu Nikkanen ovat saaneet omalla tekemisen esimerkillään joukkueen lentoon. On hienoa nähdä, että toinen nimettömämpi joukkue saa tulosta illasta toiseen tehtyä. Miten käy tänään kotijoukkueen ulkopeliä vastaan.
Kotijoukkueen ulkopeli on välillä hyvää, ja välillä taas taso romahtaa pelaamisen ollessa huonoa. Tämä tekee ottelun veikkaamisesta haastavaa, koska taso vaihtelee rajusti otteluiden välillä. Pelinjohtajan vaihto voisi piristää tekemistä. Hyvinkäätä vastaan pelaaminen ei tule riittämään 2-0 voittoon.
Hyvinkään ulkopeli on myös päästänyt juoksuja paljon, ja tiiviistä ulkopelistä ei voida puhua. Hyvinkäällä on samankaltaisia ongelmia kuin kotijoukkueella. Pelaamisen taso vaihtelee liikaa. Pisteiden jako voisi tänään olla kova sana. Kerroin pitää kyllä vieraita täysin altavastaajaana, mutta näin ei ole.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ