Superpesis la 01.09. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Joensuun Maila – Vimpelin Veto | Pystyykö Joma säilyttämään kotiedun?

Joensuun Maila ja Vimpelin veto pelasivat uskomattoman ensimmäisen välierä ottelun Vimpelissä. Joensuu haki arvokkaan vierasvoiton ja ottelussa nähtiin ikimuistoinen hetki, kun Juha Niemi kiiti supervuoroparissa ykköseltä kotipesään. Niemeltä ei tänään odoteta samanlaista tempausta vaan katseet kiinnittyvät perus tekemiseen. Vimpeli haluaa hakea varmasti tänään tasoituksen Joensuusta, mutta tässä sarjassa ei saa mitään ilmaiseksi. Pystyykö rutinoitunut Vimpeli kaatamaan Joman?
Joensuun sisäpeli tökki ensimmäisellä jaksolla Saarikentällä. Henkeä pelaamiseen ei oikein ollut ja kärjellä oli hankaluuksia kentälle menossa. Kärkessä Konsta Kettunen ja Konsta Piiroinen paransivat toiselle jaksolle omaa pelaamistaan huomattavasti ja vaihtopelaaminen helpottui. Joukkue loi lopulta kohtuullisen määrän kolmostilanteita, mutta kotiuttamisessa oli parannettavaa. Juha Niemi, Aleksi Rautiainen ja Juha Puhtimäki eivät olleet sisällä aivan elementeissään, lukuun ottamatta supervuoro paria. Joukkue teki tarvittavan voittoon, mutta kotiuttaminen on iso huolen aihe.
Vimpelin vedolla taas ottelun kuva oli lähes päinvastainen. Vimpeli sai unelma startin otteluun ja löi ensimmäisellä jaksolla todella vaarallisia lyöntejä. Pallot kävivät jo joessa saakka, mutta Joensuu löysi pallot hyvin joesta. Ensimmäisellä jaksolla joukkue oli todella tyly ja hallitsi tapahtumia. Toiselle jaksolle lähdettäessä peli puuroutui täysin ja Vimpeli jäi nollille. Kyllä luit oikein, eniten runkosarjassa juoksuja tehtaillut hallitseva mestari ei lyönyt toisella jaksolla juoksun juoksua. Mitkä ovat lähtökohdat tähän otteluun? Vimpelillä on todella lyöntivoimainen joukkue, jolla pitäisi napata vähintään jakso voitto. Vimpelin etuna on kotiuttamisessa kaksi vahvempaa lyöjäjokeria kuin Joensuulla. Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä pystyvät ratkomaan kylmillä suorituksilla otteluita,mutta se vaatii keulaan etenijöitä. Joensuu söi aika hyvin Vimpelin ykköskärjen ensimmäisellä ja toisella jaksolla. Vimpeli ottaa vähintään jakso voiton.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Joensuun ulkopeli oli ensimmäisen jakson jälkeen erinomaista. Ensimmäisellä jaksolla tuntui ettei joukkue käynyt jokaisella sylinterillä ulkopelissä. Toisella jaksolla joukkue heräsi ja pelasi erinomaista ulkopeliä. Pysyykö sama vire joukkueen yllä vai onko alussa taas hakemista? Vimpelin kaltainen joukkue pystyy kääntämään ottelun nopeasti, jos nukahduksia tulee. Kotikentällään joukkue on ollut erinomainen. 18 ottelusta kotikentällä on tarttunut 15 voittoa. Todennäköisyys sille, että näemme pitkän ottelun on myös aika suuri sillä 18 ottelusta, 7 on edennyt jatkoille. Joensuun ase on ehdottomasti tiivis ulkopeli.
Vimpelin ulkopeli oli omalla kotikentällään hyvää. Ainut parantamisen paikka on vastustajan kärkeä vastaan pelaamisessa. Kärki on syötävä koko ottelun ajan pois ja aiheutettava vastustajalle sitä kautta harmia. Viime ottelu ratkesi nololta näyttäneeseen virheeseen, jossa koppari Elmeri Anttila hukkasi takakentälle tulevan pallon ja pallo painui takaa läpi. Saarikentällä alkoi kuitenkin olla jo aika hämärää, mutta lyönti olisi pitänyt napata räpylään. Tänään tuskin nähdään mitään samanlaista. Vimpeliltä sopii odottaa samanlaista ulkopeliä pienillä parannuksilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ