Superpesis la 25.08. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Kiteen Pallo-Kouvolan Pallonlyöjät | Onko bensa lopussa?

Kiteen Pallo-Kouvolan Pallonlyöjät
Kitee ei viime ottelussa taistellut enään toisella jaksolla vaan peli karkasi Kouvolan haltuun ja sarja siirtyi päivän vierasjoukkueelle 1-2. Välieriin päästäkseen tarvitaan 3 voittoa, joten Kitee on tänään selkä seinää vasten. Pystyykö Kitee kiusaamaan Kouvolaa tässä sarjassa vai meneekö runkosarjan voittaja mitalipeleihin?
Kiteellä tökki vieraskentällä ensimmäistä kertaa tässä sarjassa. Vaihtopelaamisessa tuli tyhmiä virheitä ja vastustaja luki Kiteen peliä kuin avointa kirjaa. Kolmostilanteita joukkue kirjautti vain 9 kappaletta. Tähän tarvitaan roima parannus, sillä totuttuun tapaan, jos miestä ei ole kolmosella on turha odottaa juoksuja. Kolmostilanne pelaamisessa joukkue pelasi kohtalaisen hyvin. Ukkoa täytyy siis saada kolmoselle ja sitä kautta peliä auki. Samu-Kalle Varonen palaa tänään kokoonpanoon hihassaan alustavasti numero 7. Kitee tuo sisä- ja ulkopelaamiseen varmemman suorittajan. Tänään tarvitaan ratkaisijoita. Kuka on se, joka antaa Kiteelle voimaa ottaa ensin yhden askeleen ja sitten vielä toisen?
Kouvola on tässä sarjassa pelannut nousu johteisesti ja tämän sopii olettaa jatkuvan. Sisäpelissä napsut ovat löytyneet, vaikka välillä on ollut vaikeaakin. Vaihtopelaaminen on lähtenyt toimimaan ja joukkue pystyi viime ottelussakin luomaan 20 kolmostilannetta. Lääke on löytynyt, mutta nyt ei saa missään nimessä lopettaa pelaamistaan vaan tämä ottelupallo on käytettävä tai muuten voi käydä viimeisessä ottelussa huonosti. Joukkue lähtee jälleen kerran laadukkaalla nipulla taistelemaan. Katseet kannattaa kiinnittää kärkeen Tommi Mäentaustaan ja lyöjäjokeri Juha Korhoseen. Tänään nähdään vahvaa sisäpeliä vierasjoukkueelta ja sarja katkeaa Kiteellä.
Kiteen Pallon ulkopeli suorastaan sanottuna murtui viime ottelussa. Pallo karkasi maisemiin ensimmäisen lopettavalla ja pelaaminen loppui oikeastaan siihen. Kolmostilanteita vastustaja pääsee tekemään liian helpolla. Sami Partaselle ei ole lyöty palloa enään suoraan käsiin, joten helpot palot on jäänyt saamatta. Joukkue ei ole ansainnut ulkopelaamisellaan enempää tässä sarjassa, mutta tänään on se viimeinen näytönpaikka toistaiseksi. Saa nähdä millaisen hurmoksen joukkue saa päälle vai meneekö lataus reisille.
Kouvolan ulkopeli suoritukset ovat myös parantuneet sarjan edetessä. Vastustaja on toki hölmöillyt myös mailan varressa, mutta viime ottelussa 9 kolmostilannetta kaverille on kova suoritus. Mitalin arvoisella tasolla joukkueen ulkopeli ei tällä hetkellä kuitenkaan ole, mutta sillä pitäisi ottaa paikka niihin peleihin. Tänään jatketaan samanlaista pelaamista eli tarkkaa kyttäilyä ulkona ja jossain väärässä paikassa tulee virhe, josta Kitee kuittaa pari juoksua. Joukkueen ulkopelillä on suuri merkitys tänään, miten asiat lähtevät sisällä ja ulkona rullaamaan.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa