su 16.09. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Superpesis: Kouvolan Pallonlyöjät – Joensuun Maila | Juhlitaanko Kouvolassa mestaruutta?

Finaali sarja Kouvolan ja Joensuun välillä on edennyt tilanteeseen 2-0 Joensuun hyväksi. Joensuu on ollut niskan päällä molemmissa otteluissa ja joukkue lähtee todella kovalla itseluottamuksella hakemaan viimeistä kiinnitystä. Kouvola on hankalassa paikassa, mutta he eivät ole varmasti luovuttaneet. Pystyykö Kopla näyttämään hauista vielä kerran?
Eilen lauantaina Joensuussa Joma dominoi ottelua täysin ja Kouvola ei lyönyt yhtäkään juoksua koko ottelussa. Joensuun pelissä näkyivät ne parin kuukauden ajan esille tulleet tutut merkit, joista allekirjoittanut on teille lukijoille kertonut jo monta kertaa. Viimeistä kertaa kertaan teille tämän uudestaan. Joman vahvuus on huikean tiivis ulkopeli. Jokainen tekee oman roolinsa ja etenkin etukentän karvaus on huikeaa. Virheitä ulkokentällä tulee todella vähän. Pelinjohtaja velho Petri Pennanen sanoi haastattelussa, että heiltä löytyy kikkoja vieraskentälle ja kuviot ovat täysin selvillä. Sisäpelissä joukkue tekee tarvittavan. Kolmostilanteiden luonti ei ole ollut näissä pudotuspeleissä ongelma vaan joukkue saa tasaiseen tahtiin tilannetta päälle. Kolmostilanteista joukkue lyö riittävän määrän juoksuja ottelun voittamiseen. Jokainen persoona tästä joukkueesta ja organisaatiosta on ansainnut kultaisen mitalin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kouvolan pelaaminen oli eilen todella tuskaista. Kolmostilanteita ainoastaan kuusi koko ottelussa, joten juoksujakaan ei voinut odottaa. Kotikentällään pomppu on taas käytössä ja vaihtopelaaminen helpottuu. Onko kaikki kortit kuitenkin käytetty? Paineet ovat kuitenkin valtavat. He ovat selkä seinää vasten kotikentällä, jossa odottaa monta tuhatta ihmistä pelkkää onnistumista. Mailasta puristaminen sisäpelissä johtaa yleensä huonoihin suorituksiin. Joensuu voi nauttia pelistä, koska heillä on ottelupallot käytettävissä ja paineet ovat yksistään kotijoukkueella. Kouvolan ainut mahdollisuus on läpilyönnit. Jatkeita ja takakenttää tulee painostaa koko ottelun ajan.
Ulkopelaamisessa virheitä täytyisi vähentää ja edelleen Juho Hacklin ali suorittaa kolmoskopparin tontilla. Virheisiin ei ole varaa ja pää ei saisi painua missään vaiheessa kotikentällä alas. Tänään joukkueella on viimeinen mahdollisuus herätä tai toinen joukkue juhlii heidän omassa kotiluolassaan tämän kauden mestaruutta.
Hankala on uskoa, että Kouvola pystyisi enää kääntämään sarjaa itselleen. Joensuun ulkopelaaminen on vain Suomen mestaruuden arvoisella tasolla ja Joensuu on yksinkertaisesti parempi tällä hetkellä jokaisella osa-alueella. Vaikka Kouvola venyisi äärimäisen huikealla suorituksella tänään voittoon, niin sarja päättyy viimeistään ensi viikonloppuna Joensuussa.
Nyt on minun aika kiittää ja kumartaa tässä vaiheessa, sillä kausi pesäpallon puolella tulee minun osalta päätökseen. Suuri kiitos kuluneesta pesäpallo kesästä ja hengessä mukana olemisesta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ