Superpesis su 09.09. klo 14:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Kouvolan Pallonlyöjät – Joensuun Maila | Nyt alkavat kauan odotetut finaalit!

Sunnuntaina käynnistyy kauden 2018 taistelu mestaruudesta. Loppuotteluissa ei pelaa Vimpelin Veto eikä Sotkamon Jymy vaan tämä dynastia on murrettu. Finaalit alkavat Kouvolassa KSS Energia Areenalla ja tunnelmaa varmasti riittää. Kyseinen ottelu näytetään ilmaiseksi Neloselta, joten jokainen meistä voi avata kanavan ja nauttia upeasta kansallispelin tunnelmasta. Kotijoukkue hurmasi ratkaisevassa välierässä upealla sisäpelillä, mutta Joensuu tulee sarjaan levänneenä ja joukkue on esittänyt erinomaista ulkopeliä useamman kuukauden ajan. Hyökkäys vastaan puolustus, nähdäänkö ryöstö vai pitääkö kotijoukkue kotiedustaan kiinni?
Kouvolan Pallonlyöjien sisäpeli oli viimeisessä osassa kotonaan erittäin hyvää ja tavaramerkillään eli kolmen kivitalon korkuisilla pompuilla vaihdot olivat ottamattomia. Ensimmäisessä finaalissa pomppujen pitää edelleen painua ruutuun, mutta Joensuun erinomainen ulkopeli tule häiritsemään tätä kaikilla keinoilla. Etenijät ovat todella nopeita Kouvolan kärjessä, joten juoksuvoimaa löytyy eri lyönti variaatioilla. Pompuilla vaihto onnistuu tässä kotiottelussa, mutta vieraissa luvassa on vaikeuksia. Vielä ei ole aika pohtia ottelua Joensuussa vaan kaivaa esiin fakta, mikä tämän ottelun ratkaisee. Miten onnistuu kolmostilanteiden purku Joensuun erinomaista ulkopeliä vastaan? Siihen tämä sarja kulminoituu. Pystyykö Juha Korhonen jatkamaan upeaa virettä ja pystyvätkö Matti Latvala sekä Toni Laakso antamaan ottelun kuluessa tarpeeksi taustatukea juoksujen merkeissä? Kore paukuttaa varmasti otteluun pari juoksua, mutta riittääkö muiden lyöntiratkaisut juoksuihin Joensuun timanttista ulkopeliä vastaan? Allekirjoittanut veikkaa, että alkuun on hankaluuksia murtaa vastustajan ulkopeliä ja sarjan avaus karkaa käsistä.
Joensuun Mailan sisäpeli oli Vimpeliä vastaan erittäin nöyrää. Joukkue tekee sisällä vain tarvittavan määrän töitä. Kärki on mennyt erinomaisesti kentälle läpi pudotuspelin ja nukahteluita ei ole juurikaan tullut. Sisäpelissä juoksumäärät eivät tosiaankaan riittäisi, jos ulkopeli ei olisi hyvällä tasolla. Sisäpelissä on ollut upeaa katsella kärjen onnistumisia ja riemukkaita tuuletuksia. Takatilanteiden purkamisessa katseet kohdistuvat jokeri Juha Niemen otteisiin, mutta myös Juha Puhtimäki ja Henri Litmanen taitavat kotiuttamisen. Joensuun vahvuus sisäpelissä on ehdottomasti koko rosterin levyinen peluutus ja kärjen ennakkoluulottomuus.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kouvolan ulkopeli vakuutti katsojat juuri oikealla hetkellä, välieräsarjan viimeisessä ottelussa. Ulkopelissä pallot ovat pomppineet pidemmän aikaa ja tärkeät palot on jäänyt välillä tekemättä. Sarja Sotkamoa vastaan oli täysin erinlainen, millaiseksi tätä sarjaa odotan. Tässä sarjassa ei juoksuilla juhlita ja Kouvolan on parannettava omaa ulkopeliään välieräsarjasta. Parannusta täytyy tulla huomattavasti, koska pallo ei saa ollenkaan poltella ulkokentällä. Juho Hacklin sai kakkoskopparin tontille painetta Jymyä vastaan ja oli heikoimpia lenkkejä minun papereissa. Samanlaiseen haparointiin ei ole finaaleissa vara sortua.
Joensuun Mailan ulkopeli on ollut erinomaista. Samanlaisen pelivireen sopii olettaa jatkuvan, koska joukkueen ulkopelaaminen on ollut jo pari kuukautta todella hyvää. Joukkue pelaa lähes täydellisesti ja mitään ei ole Joensuulta viety ilmaiseksi. Etukentän karvaus toimii järisyttävillä prosenteilla. Lukkari Juha Puhtimäki on ollut tiukoissa paikoissa mies paikallaan ja saanut tehtyä syötöillään tärkeitä paloja. Joensuun on haettava ryöstö Kouvolasta ja ensimmäinen peli on se kuuluisa iskun paikka. Kouvolan pomput on saatava laittomiksi ja sitä kautta sekoittaa kotijoukkueen pelaamista. Ulkopeli on ollut aivan jäätävää, joten vaihtoehtoja ei ole – Joensuu ottaa ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen erinomaisella ulkopelillä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ