Superpesis la 07.07. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Lauantain 7.7 kierros | Juoksujen juhlaa?

Oulun Lippo-Hyvinkään Tahko
Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta kerättyään vaivaiset neljä pistettä. Hyvinkään Tahko puolestaan on sijalla 6. Lähteekö kolme pistettä pohjoisesta Hyvinkäälle rumin lukemin?
Oulun Lipon sisäpelaaminen on huolestuttavaa. Kolmostilanteita otteluissa saadaan aikaiseksi noin 10. 10 kertaa joukkue pääsee siis yrittämään kotiutusta, ja näin joukkue ei pysty taistelemaan yksittäisillä juoksuilla voitoista. Joukkue on nuori, ja kokematon, joka maksaa oppirahoja illasta toiseen. Sisäpelissä muutosta ei ole kauden aikana tapahtunut. Valoa pelaamiseen on tuonut ainoastaan Marko Pelkonen.
Hyvinkään sisäpelin taso on vaihdellut, mutta joukkue on pystynyt lyömään juoksuja. Suuri helpotus joukkueelle on Mikko Mahlamäen paluu kokoonpanoon. Mahlamäki ja Teemu Nikkanen ovat joukkueen ehdottomat pääkotiuttajat. Joukkueesta löytyy tulivoimaa kaatamaan Lipon kaltainen joukkue, mutta asenteen tulee olla kohdallaan.
Lipon ulkopeli on ollut pelaamisessa toinen murheen kryyni. Joukkueen ulkopeli vuotaa jatkuvasti, ja nukahduksia tulee. Joukkue on täysin ansainnut paikkansa sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Joukkue ei todellakaan ole valmis, kun ottelut alkavat vaan joukkue on jossain muualla.
Hyvinkään ulkopeli on perus hyvällä tasolla, mutta sielläkin pallo tuntuu polttelevan tiukilla hetkillä. Tänään on kuitenkin mahdollisuus nauttia sisäpelistä, ja kokeilla ulkopelissä uutta, kun vastustaja on niin paljon tasoltaan jäljessä joka saralla. Marko Pelkosen lyönnit täytyy kuitenkin pysäyttää jatkeille.
Koskenkorvan Urheilijat-Vimpelin Veto
Kotijoukkue majailee sarjataulukossa sijalla 8, ja vierailijat ovat sijalla 3. Kotijoukkue ei ole pystynyt tällä kaudella haastamaan näitä kovia kärkijoukkueita, ja tänäänkään ei ole syytä yllätysvoittoa lähteä hakemaan. Vimpeli on kuitenkin todella kovassa vireessä.
Koskenkorvan sisäpeli on ollut vähän kaksijakoista. Välillä joukkue esittelee hyviäkin otteita mailan varressa, mutta välillä tulee todellisia hölmöilyjä. Patrik Walhsten ja Markus Hallasuo saavat tänäänkin lyödä juoksuja paljon, mutta se ei tule riittämään pisteisiin. Etenijöitäkin voi olla hankala saada kentälle Vimpelin kovaa ulkokenttää vastaan.
Vimpelin Vedon sisäpeli ei hehkutusta varmaan kaipaisi. Viimeksi kossua vastaan joukkue löi 36 juoksua. Esille täytyy jälleen kerran nostaa nuori lupaus Perttu Ruuska, joka on lyönyt 67 juoksua. Nuorukainen pystyy puhkomaan illasta toiseen vastustajien ulkokenttää, ja on todellinen pelote. Jokainen joukkueesta kuitenkin on hyvä suorittaja mailan varressa.
Koskenkorvan ulkopeli on ollut pääsääntöisesti kohtalaisen hyvää. Lukkari Juho Hakomäki on saanut ulkokentän pidettyä tiiviinä, mutta välillä todellisia ohi pelejä ulkokentälle tulee. Tänään vaadittaisiin parasta Koskenkorvaa ulkona koskaan, mutta se on hyvin epätodennäköistä, että joukkue ei tekisi virhettä Vimpelin kovia lyöjä nimiä vastaan. Jossain vaiheessa paketti repeää tänään täysin.
Vimpelin ulkopeli on ollut sarja kolmosen tasolla. Ulkopeli on tiivistä, ja hyvää juoksujen ollessa tiukassa. Ei ole helppoa edes päästä kentälle kovaa rutiinisuorittajaa vastaan. Taso ei ole Vimpelillä juurikaan heitellyt. Kentälle pääsy täytyy todellakin ansaita hyvällä lyönnillä. Kova kätinen, ja tasoinen on vierailijoiden joukkue.
Alajärven Ankkurit-Kankaanpään Maila
Lauantain tasaisin, ja jopa mielenkiintoisin vääntö pisteistä nähdään Kitron pesäpallostadionilla. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukon loppupäässä tasapisteissä. Ankkurit pelasivat huonon alkukauden, mutta ovat saaneet pelinsä rullaamaan. Kumpi joukkue tänään karkaa toisen pihdeistä?
Ankkureiden sisäpeli on nostanut tasoaan todella huonon alkukauden jälkeen. Tuomo Lönnmarkin tulo joukkueeseen toi todellakin uutta virtaa. Lönnmark on tuonut neljä juoksua, mutta onnistunut mailan varressa 64% tehoilla vaihtaen. Se on Ankkureiden tasoisessa joukkueessa hyvä prosentti. Kotiutuksesta Alajärvellä vastaa Sami Mikkolanaho (33 lyötyä).
Kankaanpään sisäpeli on ollut paikoittain ihan hyvää, mutta kärkilyönti prosentit ovat alhaiset, mikä kertoo,että parannettavaa olisi paljon. Petteri Kortelainen on joukkueen paras kotiuttaja 28 lyödyllä juoksulla. Erot loppupäässä todellakin ovat pieniä, mutta ratkaisevia. Joukkue häviää vertailussa aavistuksen verran kotijoukkueen sisäpelille, koska kotijoukkueen vaihdot onnistuvat paremmin.
Molempien joukkueiden ulkopeli on oikeastaan ollut samanlaista, eli aaltoilevaa. Joukkueilla ei oikeastaan ole varmuutta ulkopelaamisessa vaan välillä molempien räpylöistä pallot karkailevat, ja ilmaisia juoksuja vastustajille sataa. Alajärvi on kuitenkin selkeässä kehitys suunnassa myös ulkopelinsä kanssa, mutta merkittävää eroa joukkueiden välillä ei ole. Kitron kenttä tuo haasteen ulkopeliin auringon sattuessa sopivalle kohtaa taivaalle, koska takakentällä kopparit sokaistuu auringosta, ja kaudella selvistä kopin nostoista on nähty juoksuja.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ