ke 27.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Seinäjoen JymyJussit-Sotkamon Jymy | Jatkuuko kainuulaisten vire vai jääkö pisteet pohjanmaalle?

Keskiviikko-iltaan nämä joukkueet lähtevät peräkkäisiltä sijoilta. Seinäjoki sijalla 5 ja Sotkamo pykälää ylempänä sijalla 4. Joukkueiden välillä on siis kiivas kamppailu tärkeistä pisteistä kärjen takana. Kumpi joukkue on käyttänyt juhannustauon paremmin hyödykseen?
Kotijoukkue Seinäjoen JymyJussit lähtevät otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Voitot ovat tulleet selvästi heikompia joukkueita vastaan (Kitee,Imatra ja Hamina). Väliäkös sillä voitto on aina voitto, ja se on esimerkki siitä, että joukkueen peruspelaamisen taso on kohdallaan. Tänään perus peli ei riitä vaan joukkueen täytyy latautua äärinmäiseen vireeseen, jotta voivat horjuttaa Kainuulaisia.
Vierasjoukkue Sotkamon Jymy puolestaan puksuttaa hankalien vaiheiden jälkeen kahden ottelun voittoputkessa. Näihin kahteen otteluun joukkue on lyönyt hurjat 42 juoksua. Kyllä luit oikein 42 juoksua kahteen otteluun. Jatkuuko tämä trendi kolmanteen peliin vai joko mailan varressa loppuu nöyryys?
Kotijoukkueen sisäpelin johtaja on ehdottamasti VMP-jokeri Jukka-Pekka Vainionpää. Tililtä löytyy 69 lyötyä juoksua. JP on hyvin tärkeässä roolissa tänään, ja lyötyjä juoksuja vaaditaan. Muilla sisäpelissä rooli on rakentaa pesät täyteen, jotta Vainionpää pääsee yrittämään pajatson tyhjennystä. Riittääkö Vainionpäällä voimat kantaa joukkuetta?
Vierasjoukkueen sisäpeli pyörii myös jokeri-osaston voimin, mutta ero on siinä, että siellä ratkaisijoita on kaksi. Roope Korhonen (56 lyötyä) ja Lauri Rönkkö (28 lyötyä), jotka pelaavat jälleen kerraan upeaa superpesis kesää ovat joukkueen sisäpeli aseet. Etu kotijoukkueeseen verrattuna on valtava, jos toisella peli ei kulje niin toinen antaa tukea lyömällä palloa väliin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Seinäjoen ulkopeli on ollut kohtalaista kaudella ja tänään voittoon vaadittaisiin parasta Seinäjokea tällä kaudella. Nukahduksia ulkona ei saa tulla, ja pallo ei saa poltella. Seinäjoen normaali ulkopelikuvio sopii aika hyvin vierasjoukkueen hyökkäystä vastaan, mutta kainuulaiset osaavat löytää ne pienetkin reiät.
Vierasjoukkueen ulkopeli on ollut sairastuvan tyhjentymisen jälkeen erinomaista. Kentälle meneminen tuntuu olevan vaikeaa Sotkamon aktiivista ulkopelaamista vastaan. Karvaus on kohdallaan, ja se on aktiivista läpi pelin. Kopparit pelaavat rohkeasti, mutta varmasti. Seinäjoen pitäisi löytää lääke, millä pesät saadaan täyteen ja Vainionpää pääsee koittamaan kentän puhkaisua. Tämä ei tule olemaan helppoa, sillä Sotkamo tietää vastustajan vahvuudet eikä tule antamaan mitään ilmaiseksi.
Ottelusta voi tulla juoksukarkelot, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat, mutta kerroin ei ole pelattava. Vaikka Kotijoukkueen kerroin houkuttelisi lyömään yllätysvoittoa lapulle, niin realistisempaa on, että Kainuuseen matkaa pisteet. Yksinkertaisesti Jymyn ulkopeli on paremmalla tasolla ja sisäpelissä löytyy enemmän laajuutta. Illan polttavin kysymys Jymyn suoran voiton kannalta on, mitä tekee Jukka-Pekka Vainionpää mailan varressa? Sen näemme kello 18:00.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ