pe 31.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Sotkamon Jymy-Kouvolan Pallonlyöjät | Pystyykö Jymy pitämään kotiedun itsellään?

Ensimmäinen ottelu näiden joukkueiden välillä päättyi Sotkamon voittoon kotiutuslyönti kilpailussa. Avausosa oli virheiden siivittämä ja tänään virheiden sopii olettavaa vähenevän ja hurlum hei meininki rauhoittuu hieman. Kysymys kuuluu, mitä tekee Kainuun kultajuna tässä vaiheessa, kun olisi mahdollisuus laittaa vastustaja selkä seinää vasten?
Sotkamon Jymy oli Kouvolassa sisäpelissä tehokas ja tärkeät lyönnit painuivat viimeisillä yrityksillä kenttään. Kolmostilanteita joukkue sai luotua jopa lian helposti. Tänään vaihtopelaaminen vaikeutuu aavistuksen verran Kouvolan laittaessa kapuloita rattaisiin. Takatilanteiden purkamisessa joukkue oli todella vahva. Jokerit Roope Korhonen ja Lauri Rönkkö olivat todella kuumia lyöntiratkaisujensa kanssa. Sisällä joukkue oli kyllä todella pirteä ja se lupaa hyvää joukkueen syksyn kannalta. Nyt joukkueen ei pitäisi jäädä lepäämään laakereilleen vaan jatkaa tulitusta.
Kouvolan sisäpeli oli suhteellisen hyvällä tasolla kotikentällään, mutta palkintoa ei tullut. Kahdeksalla juoksulla täytyisi pystyä voittamaan ottelu. Kolmostilanteiden luonnissa riittää parannettavaa. Vaihtopelaamisessa pomput painuivat laittomiksi ja parannettavaa sen saralla jäi. Juha Korhonen on aistinut syksyn ja on hurjassa vireessä. Toni Laakso ja Matti Latvala antavat Korelle lupaavaa apua taustalta. Joukkueen täytyy vain keskittyä luomaan jatkuvasti tilannetta ja pitämään virettä yllä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sotkamon Jymyn ulkopelissä riittää parannettavaa. Kaikki lähtee lukkari Toni Kohosen räpylän alta. Kohoselle sattui viime pelissä valtava virhe eli vapaataival kolmospesältä kotiin. Kohonen on tehnyt virheitä ennenkin ja tänään sopii odottaa kovaa suoritusta kotona, mutta miten ryhmitys pysyy kasassa? Jatkeilla oli paljon tilaa ja tänään ne on tukittava kotikentällä.
Kouvolan ulkopeli teki kotikentällä aivan älyttömän määrän virheitä. Varmat palot jäi napsimatta ja niiden avustuksella Sotkamo juhli. Virheiden määrää täytyy karsia, koska tuollaisilla määrillä virheitä pelejä ei voiteta. Ensimmäisellä jaksolla startti sisällä oli hyvä, mutta pallo painui kuitenkin läpi kentästä Koplan ulkovuorolla. Tänään Hiukassa tullaan näkemään paljon parempi Kopla ulkona ja ottelusarja tasoittuu tilanteeseen 1-1.
Joukkueiden sisäpelit ovat aikalailla samalla tasolla. Sotkamo oli vaihtopelaamisessa parempi, mutta Koplan karsiessa ulkopelistä virheitä pois tilanne tasoittuu ja kääntyy jopa Kouvolan eduksi. Se ei olisi yllätys, että tätä sarjaa pelattaisiin täydet 5 ottelua. Jymy on kotonaan tänään ennakkosuosikki, mutta Kouvola ei ole niin kaukana pelillisesti, mitä kertoimenlaskijat olettavat.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ