Superpesis su 15.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Sunnuntai 14.7 | Joko on liian lämmintä?

Lämpömittarit saattavat paukkua yli 30 asteeseen, joten onko lämpö jo liikaa pelaajille. Juomataukoja tullaan varmasti venyttämään, ja otteluiden kesto pitenee samalla. Onko paahteessa voimia lyödä palloa railakkaasti väliin?
Kiteen Pallo-Haminan Palloilijat 15:00
Kitee sarjataulukossa sijalla viisi, kun taas vierailijat makaavat sijalla 10. Sarjataulukon sijoitus ei kuitenkaan kerro kaikkea näiden joukkueiden pelistä.
Kiteen Pallon sisäpeli on ollut varsin railakasta. Numero neljä Sami Partanen on saanut joukkueen sisäpelaamiseen uutta virtaa, ja tämä virta on siivittänyt joukkueen sijalle 5. Joukkue pelaa varsin vahvaa pesäpalloa sisällä. Jatkuuko hyvä vire tänään?
Myös Hamina on osoittanut, että koneet ovat taas käynnissä notkahduksen jälkeen. Juha Toikan paluu sairas tuvalta on tuonut pelaamiseen henkeä. Joukkue kotiuttaa suurella prosentilla kolmostilanteista, joita joukkue pystyy luomaan suhteellisen vähän. Mikä on joukkueen vastaus tänään?
Kiteen ulkopeli on ollut pääosin hyvää, mutta notkahduksia on myös tullut. Haminaa vastaan hankaluuksia tulee tuottamaan vierailijoiden joukkueen nimettömyys, ja tasaisuus. Hamina on muuttanut taas hieman omaa pelikirjaansa, ja sitä ei voi enään lukea niin selkeästi.
Haminan ulkopeli on parantunut siitä mitä kesäkuussa nähtiin. Kesäkuussa pallo poltteli, ja otteluissa tuntui olevan kentällä yksi joukkue. Virheiden määrä on lähtenyt laskuun, ja ulkopeli voi pitää sen verran, että joukkue taistelee pisteistä tänään.
Vimpelin Veto-Imatran Peli-Veikot 16:00
Saarikentällä kohtaavat sarjataulukon nelonen , ja numero 12. Nähdäänkö kotijoukkueelta jälleen kerran murskavoitto vai rauhoittuuko tahti?
Vimpelin vedon sisäpeli on ollut huikeaa kaudella. Jokainen mies on sellaisessa tikissä, että kentän rajoja voi puhkoa kuka tahansa. Sisäpelissä ei pitäisi tänäänkään olla ongelmia, koska Vimpeli mielii lähemmäksi kärkeä sarjataulukossa.
Imatran sisäpeli on aiheuttanut mietittävää viime otteluissa. Syynä laantumisella on Jere Dalhströmin heikko vire. Joukkue elää dallan onnistumisista, ja tällä hetkellä onnistumisia ei tule, peli ei kulje kenelläkään. Vimpelin ulkopelaamista vastaan sisäpeli ei helpoitu. Joukkue on auttamattomasti hukassa.
Vimpelin ulkopeli on sarjan kärkipään tasolla. Virheitä ei tule, ja ulkokentällä miehillä on heitot hanskassa. Joukke pystyy tekemään helppoja paloja Imatran etenijöistä. Etuna on myös kotikenttä, jossa pallon hakua joesta on harjoiteltu. Vimpeli pitää Imatraa tänään täysin pihdeissään
Imatran ulkopeli on ailahdellut hyvän vaiheen jälkeen. Mailan puristaminen sisäpelissä näkyy myös ulkokentällä. Pelaaminen ei ole rentoa, joka kostautuu joukkueelle armottomasti. Ulkopelissä räpylä ei kestä yksinkertaisesti.
Oulun Lippo-Kouvolan Pallonlyöjät 16:00
Sarjataulukon ykkönen, ja jumbo kohtaavat. Kouvola on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun tällä kaudella, ja puksuttaa sarjakärjessä. Lippo puolestaan on voittanut kaudella yhden ottelun. Kouvolan putki jatkuu edelleen.
Kouvolan sisäpeli on ollut huikeaa. Sarjataulukossa sija yksi on täysin ansaittu. Sisäpelissä jokainen kantaa vastuun huippusuorituksilla. Sisäpelissä ei tänään pitäisi olla mitään ongelmia Lippoa vastaan.
Oulun Lipon sisäpeli on ollut karmivaa. Joukkue on ollut todella kehno mailan varressa. Muutosta tähän ei ole Kouvolaa vastaan tulossa vaan surkeat otteet jatkuvat kauden läpi. Lippo voi vain valmistua karsintapeleihin.
Kouvolan ulkopeli on sarjan eliittiä. Virheet ovat minimissä, ja joukkue pelaa rentoa pesäpalloa illasta toiseen. Juoksuja joukkue todella osaa lyödä, se on tullut todistettua kovempiakin joukkueita vastaan. Tänään mikään ei muutu, vaan Kouvola pitää Lippoa nollilla pitkään.
Lipon ulkopeli on ollut todella huonoa. Pallot pomppivat, ja pää ei pidä. Valoa ei ole tähänkään peliin nähtävissä vaan ulkokenttä vuotaa ottelussa.
Koskenkorvan Urheilijat-Kankaanpään Maila 17:00
Sarjataulukon 9 ja 11 tarjoavat sunnuntain mielenkiintoisimman kamppailun. Joukkueet ovat äärinmäisen tasaiset, ja kamppailu pisteistä tulee olemaan kovaa.
Kossun sisäpeli on ollut kohtuu pirteää. Viime ottelussa joukkue oli voitossa kiinni loppuun asti, mutta Patrik Walhstenin hyvä vire ei kantanut joukkuetta voittoon asti. Etenijä osastolla nopeita jalkoja on muunmuassa Veli Pekka Yli-Hirvelällä. Sisäpeli tuo kossulle ainakin jakso voiton.
Kankaanpään kautta on ollut pelillisesti hieno seurata. Hieman nimettömämpi joukkue on tarjoillut välillä yllätyksiä hyvällä sisäpelillään. Petteri Kortelainen ja Topias Lilja ovat hassutelleet vastustajien ulkopelaajien kustannuksella. Näiltä miehiltä vaaditaan tänäänkin täysi työ, jotta joukkue taistelee pisteistä.
Koskenkorvan ulkopelissä on ollut parantamista. Viime ottelu ratkesi karmeaan ulkopeli virheeseen, kun joukkueen pelinjohtaja käski ottaa kopin pois kahdella palolla, kenttä tyhjeni etupesiltä, ja vastustaja pääsi kotiuttamaan miestä kolmoselta ilman paineita. Tälläisia virheitä ei saisi tässä vaiheessa kautta tulla, ja tänään pelaamisen täytyy olla tiivistä.
Kankaanpää on ollut kysymysmerkki oman ulkopelinsa kanssa. Välillä joukkue pelaa hyvin, ja välillä taas todella huonosti. Tänään ulkopelin pitäisi kestää toisen jakson ajan, jotta vetokohde osuisi. Ulkopelissä ei tarvita maata mullistavia muutoksia vaan hieman parempaa keskittymistä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ