Superpesis ti 21.08. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Tiistai 21.8 puolivälierät kierros 2 | Ennakkosuosikit pinteessä

Koskenkorvan Urheilijat-Sotkamon Jymy
Koskenkorva taisteli Hiukassa upeasti vieden ottelun kotiutuslyöntikilpailuun. Jymy ei ollut niin vakuuttava, mitä suurin osa odotti. Jatkuvatko tänään samat askelmerkit?
Koskenkorvan sisäpeli oli riittävän tehokasta Hiukassa. Jokeriosastolla Patrik Wahlsten ja Markus Hallasuo tekivät tarvittavan työn jakso voittoon. Ikävä kyllä jakso voitot eivät merkkaa tässä vaiheessa kautta mitään. Tänään kotikentällä joukkueen täytyy saada luotua kolmostilanteita aavistuksen enemmän kuin viime ottelussa. Takatilanteiden purkamisessa joukkue näytti, ettei ongelmia ole.
Sotkamon sisäpelissä oli juuri niitä ongelmia, mitä viime ennakossa mainitsin ennen ottelua. Vaihtopelaamisessa oli todellisia ongelmia. Tänään pitkään jatkuneelle ongelmalle ei ole tulossa muutosta. Jokeriosasto paukuttaa paikan saadessa juoksuja, mutta kotijoukkueen ulkopeli pystyy hyvällä pelillä torjumaan Sotkamon hyökkäyksen. Sotkamo ei ole ollut äärinmäisen hyvä vierasjoukkue sisäpelissä eikä myöskään ulkona.
Koskenkorvan ulkopeli oli viime ottelussa varmaa. Parantamiseen on toki varaa, koska voittoa ei mukaan tarttunut. Tänään hyvä pelaaminen jatkuu ja peli paranee hieman. Koskenkorva tulee olemaan vahvoilla ulkopelin pitäessä. Sotkamon heikossa vaihtopelaamisessa on iskun paikka.
Sotkamon ulkopeli ei ole ollut vakuuttavaa. Se ei tällä hetkellä ole pudotuspelien tasolla. Ongelmia on varmasti luvassa vieraskentällä. Mikä ulkopelaamisessa mättää? Sitä ei varmasti kukaan tiedä. Peli aaltoilee ja takatilanteissa tulee, joka ottelussa nukahduksia.
Kiteen Pallo-Kouvolan Pallonlyöjät
Kitee oli Kouvolaa vastaan jakson verran erinomainen, sitten Kopla pystyi ottamaan valtikan käteen ja viemään peliä. Kolmostilanteita molemmat joukkueet pystyivät luomaan riittävästi, mutta merkin kanssa oli ongelmia molemmilla joukkueilla. Ottaako Kouvola tänään ylijuoksun vieraskentällä?
Kiteen sisäpeli oli juuri sitä vieras kentällä, mitä siltä vaaditaan Koplan horjuttamiseen. Yllätyksellisiä ratkaisuja muun muassa lyömällä vaihtotilanteessa meno pesän puolelle. Tämä hieman hämmensi Koplan pakkaa. Kitee yritti läpilyöntejä tuloksetta, muta tässä sarjassa tullaan näkemään vielä sellainen. Joukkue taistelee taas jälleen kerran. Merkin on vain asetuttava kohdalleen paremmin.
Kouvolan sisäpeli oli takkuista, mutta toi kuin toikin voiton. Merkin kanssa oli ongelmia myös tämän illan vierasjoukkueella ja runkosarjan toiseksi parhaalla lyöjällä Juha Korhosella oli todella vaikeaa. Kiteellä ripsii vettä pitkin päivää, mikä lasketaan täysin kotijoukkueen eduksi. Kouvolan pomppu ei nouse yhtä hyvin kentästä, koska kenttä ei ole tarpeeksi kimmoisa märkänä. Toisin sanoen Kouvolan vaihtopelaaminen ei ole niin varmaa ilman pomppuja.
Kiteen hyvä ulkopeli on illan ase ja ehdoton edellytys voitolle. Viime ottelussa Sami Partanen oli ottelun hahmo. Mies suorastaan imi palloja itseensä ja teki ensimmäisellä jaksolla 5 paloa. Mies on erinomaisessa pelivireessä. Yhden miehen takana on kuitenkin joukkue ja muunmuassa lukkari Jesse Eskelinen pelasi upean ottelun. Tänään vain Kiteellä samanlainen rumpa päälle niin joukkue voi napata voiton.
Kouvolan ulkopeli oli kohtalaista. Se ei ollut äärimmäisen hyvää, mutta ei myöskään huonoa. Joukkue teki tarvittavan määrän töitä ulkona, mutta sarjan edetessä tulee parantaa roimasti. Kohtalainen ulkopeli tuo ongelmia myös sisäpeliin. Ulkopelissä joukkueen täytyy keskittyä takatilanne pelaamiseen.

Seinäjoen JymyJussit-Joensuun Maila
Seinäjoen pelaaminen oli oletettua paremmalla tasolla, mutta Joensuu kesti kotikentällään. Seinäjoelle mentäessä Joensuun tulee miettiä paria asiaa. Kestääkö Joensuu vieraissa?
Seinäjoen sisäpelissä oli vieraskentällä napsut kohdallaan. Seinäjoen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti vaihtopelaaminen silloin, kun hurmos on päällä. Joukkue saa varmasti kotikentälleen vaihdetta lisää silmään ja kaikki tietävät, että Seinäjoki tykkää kotikentällään kokeilla rajoja. Juha-Pekka Vainionpää oli erinomainen roolissa Joensuussa. Mieheltä kaivataan samanlaisia otteita tänään.
Joensuun sisäpelissä elementit on kohdallaan myös. Joukkueet ovat todella tasaisia sisällä. Joensuulla riittää parannettavaa kärjen takana. Kärki pääsee kentälle, mutta peräpäällä on ongelmia. Pudotuspeleissä tarvitaan jokaista sylinteriä. Jokeri Juha Niemi vastasi Vainionpään haasteeseen hyvin. Jokerit mittelevät tänäänkin suuressa roolissa keskenään.
Seinäjoen ulkopeli oli suhteellisen hyvää, mutta aina voi parantaa. Pari kolmostilannetta kaverille vähemmän niin joukkue on todella vahvoilla. Nuori joukkue pystyy välillä säväyttämään, mutta välillä ulkopelaamisessa on nähty synkkiä hetkiä. Tänään Seinäjoelta vaaditaan kauden parasta peliä ulkona.
Joensuun ulkopeli oli suorastaan pettymys hyvien vaiheiden jälkeen. Olihan se selvää, ettei erinomainen ulkopeli loputtomiin kestä ja tänään seuraa varmasti sekaannusta, kun joukkue yrittää tehdä muutosta tuohon vanhaan tiiviiseen pelaamiseen. Kaveri pääsi viime ottelussa vaihtamaan turhan helposti ja tänään moiseen ei ole vieraskentällä varaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ