Superpesis ti 03.07. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Tiistain kierros 3.7. | Paluu arkeen

Kouvolan Pallonlyöjät-Pattijoen Urheilijat
Kotijoukkue lähtee otteluun 17 ottelun voittoputkessa. Kyllä, kotijoukkue on hävinnyt kaudella ainoastaan yhden ottelun, ja se tuli ensimmäisessä ottelussa.
Vierailija, Pattijoen Urheilijat puolestaan kyntää kahden ottelun tappioputkessa. Tappiot tulivat tiukkien vaiheiden jälkeen Joensuun Mailalle. Joukkueella olisi ollut mahdollisuus ottaa myös pisteitä.
Kouvolassa pelataan tänään normaalissa pilvisessä, ja kohtuu lämpimässä säässä. Pystyykö vierailijat haastamaan kotijoukkueen vai jyrääkö kotijoukkue vieraat kumoon?
Kotijoukkueen sisäpeli tiedetään. Juha Korhonen (65 lyötyä) ja Matti Latvala (41 lyötyä). Nämä miehet ovat hirvittävässä vireessä, ja parhaillaan sillä hetkellä, kun pelinjohtaja velho Matti Iivarinen laittaa merkkiä päälle. Kentällä kärkietenijänä toimii Sasu Toikka. Toikka näytti Itä-Lännessäkin mies suorastaan karkaa pesiltä, ja ottaa hirvittäviä lähtöjä.
Pattijoen Urheilijoiden sisäpeliä on hankala ennustaa. Kokoonpano elää jatkuvasti ja pelaajia kierrätetään. Silti joukkue on joka ikinen ilta valmiina taistelemaan. Joukkueen kotiutuksesta vastaa edelleen jokeri osaston miehet Jari Törmänen ja Ossi Meriläinen. Etenenijöitä joukkueella on useita ja yllätys sisäpelissä on se, että joukkue on tasainen, ja kuka vain saa nousta esille ottamaan roolia. Sisäpelistä täytyy nostaa yksi mies esille, ja hän on vaihtaja Timo Kallio. Kallio pelasi upeaa vaihtopeliä Itä-Lännessä, ja hänet valittiinkin lännen parhaana. Mies jatkaa tänään varmoja otteita, ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden pisteisiin.
Kouvolan ulkopeli on kauden aikana ollut myös tikissä, ja sen kertoo voittojen määrä. Ei 17 peliä voiteta pelkällä hyvällä sisäpelillä. Ulkopeli on ollut rohkeaa ja voittavaa. Välillä jopa liian rohkeaa. Tänään ei ole vara kuitenkaan lähteä löysäilemään, koska vastustaja näytti Jomalle, että heillä ei ole näissä peleissä mitään hävittävää.
Vierailijoiden ulkopeli on ollut todella kaksi jakoista. Välillä joukkueen ulkopeli on sarjakärjen tasolla, kun taas välillä taso romahtaa täysin. Koplan kaltaista lyöntijoukkuetta vastaan virheisiin ei ole varaa. Pattijoen ulkopelin on kestettävä mikäli he mielivät napata pisteitä. Topi Kosonen on ratkaisevassa roolissa, ja kotijoukkueen Sasu Toikka saa olla varuillaan kärkkymisen kanssaa, ettei Kosonen ota helppoa kärpästä hänestä.
Ottelun juoksumäärän ennustaminen on hankalaa, koska Koplan lyöntivoima on niin valtava ja vierailijoiden ulkopeli ailahtelee. Tasuri ei myöskään olisi ihme.

Kankaanpään Maila-Imatran Peli-Veikot
Kankaanpää ja Imatra löytyvät sarjataulukon loppupäästä. Kankaanpää lähtee otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Imatra puolestaan liitää kahden ottelun voittoputkessa. Jatkuuko Imatran liito?
Kankaanpään sisäpeli on täysin arvoitus. Kotiutus lepää jokereiden Petteri Kortelaisen (26 lyötyä) ja Miikka Riikosen (20 lyötyä) varassa. Miehet eivät kuitenkaan kuulu sarjan eliittiin, ja ratkaisut vaihtelevat todella paljon.
Imatran sisäpeli sen sijaan on paljon varmempaa verrattuna kotijoukkueeseen. Jere Dalhströmiä ei voi liikaa ylistää. Mies on lyönyt 49 juoksua. Jere on todellisessa tikissä tällä hetkellä. Etenijä Juuso Lattu on myös vireessä, ja mikä tärkeintä mies pääsee kentälle varmuudella.
Kankaanpään ulkopeli on heikkoa, ja se ailahtelee jatkuvasti. Vireystaso, ja rutiini ei tunnu löytyvän. Pallo polttaa jatkuvasti, ja valonpilkahdusta ei ole tullut tällä kaudella.
Imatran ulkopeli ei ole myöskään ollut mitään huippuluokkaa. Virheitä tulee joka ottelussa. Varmat palot kääntyvät juoksuiksi, kun pallo ei ole tarttunut räpylään tai pelaajilla tulee varsinainen oikosulku minne pallo pitäisi heittää. Ulkopeli on kuitenkin kehittynyt kauden edetessä, ja voitot antavat varmasti uskoa ulkopelaamiseen.
Vierasjoukkue lähtee rauhallisin mielin lapulle. Joukkue on vain yksinkertaisesti parempi jokaisella osa-alueella. Imatra tarvitsee pisteet päästäkseen lähemmäksi keskikastia, minne joukkue todella kuuluu.

Hyvinkään Tahko-Seinäjoen JymyJussit
Joukkueet löytyvät sarja taulukosta sijoilta 5 ja 6. Kotijoukkue löytyy sijalta 6, jonka se on ansainnut napsimalla jaksovoittoja pitkin kautta. Seinäjoki on omalla paikallaan sijalla 5, minne kausiennakotkin Seinäjokiset sijoittaa. Parasta Seinäjokea ei ole vielä nähty, nähdäänkö sitä tänään?
Kotijoukkue on pelannut suuri juoksuisia, ja vaihderikkaita otteluita tällä kaudella. Kovin montaa 2-0 ottelua ei ole nähty. Joukkueen sisäpeli on ollut yllätys joka joukkueelle. Joukkue pystyy luomaan tilanteita ikäänkuin tyhjästä. Mailan varressa joukkueessa ei yksilöt niinkään korostu vaan koko joukkueen pelaaminen. Loppuuko Tahkon yhteiselo sisäpelissä jo, kun tärkeä jokeri Mikko Mahlamäki loistaa tänään poissa-olollaan?
Seinäjoen JymyJussien sisäpeli elää yhdestä asiasta Jukka-Pekka Vainionpään onnistumisista. Jukkis on lyönyt kaudella huikeat 76 juoksua. Tämä on aivan käsittämätön tahti. Muiden täytyy onnistua rakentamaan pesät täyteen niin homma on selvä, kun jokeri kuulutetaan lyöntipaikalle.
Hyvinkään ulkopelissä ei oikeastaan ole ollut minkäänlaista järkeä. Joukkueen kenttä vuotaa jatkuvasti, ja parannuksen merkkiä ei ole ollut nähtävissä. Joukkue ei hallitse omaa ulkopeliään.
Seinäjoen ulkopeli on ollut ihan kohtalaista, mutta sielläkin on parannettavaa. Virheet täytyy karsia pois, mikäli joukkue haluaa nousta kärkikahinoihin. Tänään on näytön paikka ulkopelin suhteen, kun Hyvinkään railakas ulkopeli täytyy pitää kurissa.
Vierasjoukkueen voitto on huippukohde, ja perusteluiksi riittäisi ainoastaan yksi mies Jp Vainionpää. Kotijoukkue on kuitenkin osoittanut olevansa vaarallinen, mutta Mahlämäen poissa-olo on liian suuri aukko paikattavaksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ