Superpesis to 19.07. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Torstain 19.7 kierros | Asenne ratkaisee

Hyvinkään Tahko-Alajärven Ankkurit
Hyvinkää makaa sarjataulukossa sijalla 9, kun taas Alajärvi majailee pohjalla sijalla 13. Hyvinkää taistelee viimeisistä paikoista ylempään jatkosarjaan, ja vaikka ylempään jatkosarjaan ei pisteet riittäisi joukkue taistelee alemman jatkosarjan voitosta, ja pääsystä pleijareihin. Alajärven kausi puolestaan oli heikon alkukauden myötä ohi, ja joukkueessa ollaan osittain luovutettu. Pystyykö Tahko nappaamaan tärkeät pisteet?
Hyvinkään sisäpeli on ollut railakasta aika ajoittain. Vimpelin vetoa vastaan toisella jaksolla edes kymmenen lyötyä ei riittänyt pisteisiin. Tänään lyömis kilpailussa joukkue pärjää, mikäli sellaiseen haluaa lähteä. Ehdoton ykkönen lyöjissä joukkueella on Teemu Nikkanen (53 lyötyä), ja viime ottelussa kunnarin lyönyt Mikko Mahlamäki (32 lyötyä) antaa taustalla tukea. Joukkue todellakin tarvitsee pisteet, joten asennetta kotona luulisi löytyvän.
Alajärven sisäpeli ei päänsilittelyjä ansaitse. Sisällä tekeminen on ollut aivan karmivaa viime otteluissa. Viimeisen viiden ottelun lyötyjen keskiarvoksi ottelua kohti tulee kaksi juoksua. Kahdella juoksulla ei peliä voiteta. Viime ottelussa Pattijokea vastaan joukkue onnistui tekemään yhden juoksun. Pattijoki on Hyvinkään kanssa lähellä samaa tasoa, joten paljon täytyisi parantaa. Joukkueen parhaalla lyöjällä Sami Mikkolanaholla on 33 lyötyä juoksuja, mutta muut siintävät tilastoissa kaukana takana. Ihmeitä Alajärven täytyisi tehdä, jotta tänään pystyisivät pisteitä napsimaan.
Hyvinkään ulkopeli on ollut pitkin kautta ailahtelevaa. Taso on heitellyt, ja sen takia joukkue onkin tappioputkessa. Tänään tulee kuitenkin huomattavasti helpompi vastustaja, ja Hyvinkäällä on mahdollisuus hioa ulkopeliään, ja ennen kaikkea hakea onnistumisen tunteita. Henki kohti syksyä on kaikista tärkeintä. Pystyykö joukkue varmasti pitämään ulkopelinsä koko ottelun ajan? Hienoisia kysymysmerkkejä ottelu herättää, koska taso ei ole ollut kohdillaan viime otteluissa.
Alajärven ulkopeli on vuotanut todella pahasti. Tuntuu, että ulkokentällä olisi mies vajautta joka ikisessä ottelussa. Joukkue on kuitenkin pystynyt toiselle jaksolle aina parantamaan hieman, mutta toki vastustajien peli-intokin on sisällä laskenut. Tänään hyvänkään ulkopelin ei pitäisi riittää. Se on kuitenkin joukkueen ainut ase tässä ottelussa, koska lyömis kilpailuun joukkue ei voi lähteä missään nimessä.
Joensuun Maila-Kankaanpään Maila
Joensuu on sarjataulukossa sijalla 4, ja Kankaanpää puolestaan oleskelee sijalla 10. Sarjataulukkoa tässä parissa ei kuitenkaan kannata kytätä. Kankaanpää nimittäin nappasi pisteen Sotkamon Jymyltä Hiukassa. Joensuu ei ole myöskään ollut aivan siinä iskussa, mitä voisi olettaa. Uusiiko Kankaanpää eilisen, ja lähtee todella jahtaamaan pudotuspeli paikkaa itselleen?
Joensuun Mailan sisäpeli tiedetään. Pesät pyritään täyttämään Juha Niemelle (77 lyötyä juoksua). Joukkueen sisäpeli seisoo liikaa yhden miehen varassa. Eilen Kankaanpää onnistui napsimaan voiton Sotkamolta, jolla on sentään kaksi todella kovaa kotiuttaja jokeria. Riittääkö Niemen johdolla saadut juoksut täysiin pisteisiin? Pystyvätkö muut onnistumaan mailan varressa hyvällä prosentilla.
Kankaanpään sisäpeli on todella raikasta, koska joukkue pelaa rohkeasti, mutta rennosti. Joukkueen pelaajat eivät purista mailasta, ja aika ajoin tulos on upeaa katseltavaa. Vieläkö paukut riittävät Joensuussa taas yhteen taistoon pisteistä. Petteri Kortelainen oli eilen todella kova lyöden kaksi kunnaria. Kortelainen on tänäänkin isossa roolissa, mutta joukkueen ehdoton etu on tasaisuus.
Joensuun ulkopeli on ollut kohtalaisen hyvää. Juha Puhtimäki on ollut lautasen äärellä hyvä läpi kauden. Tänään ulkopelillä voi olla vaikeuksia, koska Kankaanpää osaa yllättää lyönti ratkaisuillaan. Palavereissa on varmasti käyty Kankaanpään eilisiä otteita läpi, mutta onko se luonut vapinaa joukkueeseen? Räpylä virheisiin ei tänään ole varaa, ja yhtäkään juoksua ilmaiseksi ei saisi antaa.
Pudotuspeli paikka silmissä siintävän Kankaanpään ulkopelin taso on vaihdellut. Eilen joukkue onnistui Sotkamoa vastaan kohtalaisen hyvin, päästäen toki välillä hieman helpohkoja juoksuja, mutta oli siellä myös ottamattomia lyöntejä. Tänään ne pienetkin virheet täytyy yrittää kääntää pois, ja mitä kauemmin pesät pysyvät tyhjinä sen parempi. Joukkueella ei taaskaan ole todellakaan mitään hävittävää ainoastaan voitettavaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ