Superpesis to 05.07. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Torstain 5.7 kierros | Yllätysten päivä

Seinäjoen JymyJussit-Kouvolan Pallonlyöjät
Seinäjoki löytyy sarjataulukosta sijalta viisi ja Kouvola majailee sarjan kärjessä ylivoimaisessa johdossa. Seinäjoki on kahden ottelun tappioputkessa, kun taas vierailijat puksuttaa 17 voiton putkessa. Jatkuuko vieraiden dominointi?
Kotijoukkueen sisäpeli on yhden miehen eli Jukka-Pekka Vainionpään harteilla (79 lyötyä). Jukkis tekee oman osuutensa juoksuihin joka ikinen ilta, mutta muu joukkue ei pysty auttamaan kotiutuksessa. Joukkue saa alle 15 kolmostilannetta per ottelu, joka on ehdottomasti liian vähän. Kolmostilanteiden vähäisellä määrällä ei ole syytä odottaa voittoja. Lääkettä etenemiseen ei ole löytynyt.
Vierasjoukkueen sisäpeli on aivan toisesta maailmasta. Sitä johtavat Juha Korhonen (72 lyötyä) ja Matti Latvala (43 lyötyä). Joukkueessa kuka tahansa muukin pystyy lyömään juoksuja. Juoksujen lyömistä helpoittaa tuulen nopeat etenijät. Esiin täytyy nostaa jälleenkerran Sasu Toikka. Sasu on löytänyt pelaamiseensa uuden vaihteen, ja etenee kentällä todella mallikkaasti.
Kotijoukkueen ulkopeli on ollut huonoa verrattuna sijoitukseen. Ulkopelissä tulee ajoittain nukahduksia, ja se maksaa paljon. Kouvolaa vastaan ei voi tulla nukahduksia, koska joukkueen ykköstykit hyödyntävät ulkopeli virheet armotta. Enään ei usko riitä, että Seinäjoen ulkopeli riittäisi ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan.
Vierasjoukkueen ulkopelaaminen on todella tiivistä. Eteneminen Kouvolan ulkokenttää vastaan on todella hankalaa. Lukkari Janne Kivipelto on todella kovassa vireessä tällä hetkellä. Merkattavana lyöjänä kotijoukkueen lyöjistä on ainoastaan Vainionpää. Tämä tekee ulkopelaamisesta helppoa ja rentoa.
Vierasjoukkue jatkaa siis voittokulkuaan myös Seinäjoen kustannuksella. Pysäyttäjää ei ole näkyvissä, ja voi olla, että saamme katsella mestarijoukkueen otteita. Kautta on kuitenkin vielä jäljellä, ja tälläiset pelit pitää hoitaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Imatran Peli-Veikot-Joensuun Maila
Imatra on tehnyt sarjataulukon pohjalta upeaa nousua. Joukkue on jo sijalla kymmenen, ja suunta on ylöspäin. Vierailija Joensuun Maila on sijalla 4.Joensuu ei viime ottelussa vakuuttanut, mikä on päivän kunto?
Kotijoukkue on todellisessa liekissä sisäpelin puolella. Jere Dalhströmin (55 lyötyä) johdolla, joukkue on onnistunut napsimaan voittoja. Joukkueessa muutkin ovat heränneet lyömään yksittäisiä juoksuja. Imatra on nostanut pelin tasoaan, ja nyt edessä on todellinen haaste. Pystyykö Imatra jatkamaan voittojen tiellä?
Joensuun Mailan sisäpeli pyörii edelleen Juha Niemen (62 lyötyä) vastulla. Niemi on pelaaja, joka pystyy lyömään pallon läpi vaikeassakin tilanteessa. Viime ottelussa joukkue onnistui sisäpelissään, mutta ulkona oli parantamista. Sisäpelissä ei vaadita kuin Niemelle musta ilta niin vastustaja on aina vahvoilla. Missä vireessä Juha on tänään?
Kotijoukkueen ulkopeli on myös parantunut alkukaudesta huomattavasti. Pallot eivät enään pompi, ja selkeä ykköslukkari on löytynyt. Voitot tuovat varmasti itseluottamista ulkopelaamiseen, ja ulkopelin täytyykin olla kunnossa Joensuuta vastaan. Joukkue tulee todella haastamaan vierailijat.
Joensuun Maila on puolestaan pelannut huolestutavan huonoa ulkopeliä. Lippoa vastaan joukkue päästi läpi 11 juoksua. Se on huolestuttavan paljon Joensuun kaltaiselta joukueelta. Lähtökohdat otteluun eivät ole kaikista parhaat. Joukkue on varmasti miettinyt mitä ulkopelille voidaan tehdä, mutta suurin kysymys on onko muutoksia tapahtunut vai onko ne jääneet puheen tasolle?
Kotijoukkueen hyvävire, ja vierasjoukkueen huonot otteet huomioiden on syytä hakea ylikerroin pois kuleksimasta. Kotijoukkueella on todelliset saumat haastaa tänään sarja nelonen. Sää Imatralla on sateinen, mutta alhainen linja on hyödynnettävä. 11 juoksua ei ole paljon, kun kaksi äärinmäisen kovaa lyöjää kohtaavat toisensa.
Oulun Lippo-Kiteen Pallo
Kotijoukkue löytyy sarjataulukon jumbo sijalta kerättyään vaivaiset 4 pistettä. Vierailija Kitee löytyy sijalta kahdeksan. Sarjajumbo kiusasi kuitenkin Joensuun mailaa, joka hätkäytti pesäpallo kansaa. Jatkuuko sama meno tänään?
Oulun Lippo pelasi Joensuussa hämmästyttävän tehokasta sisäpeliä. 13 kolmostilanetta, joista joukkue teki 11 juoksua. Prosentit ovat niin kovat, että tämän täytyi olla tuuria vai lähteekö sarjajumbo lentoon? Viime ottelussa joukkueen kiistatta paras pelaaja Marko Pelkonen oli sivussa. Myös pelinjohtaja Markku Hylkilä ei ollut reissussa mukana. Miten joukkue hyökkää tänään sisällä on täysi yllätys.
Toinen yllättäjä viime otteluissa on ollut Kiteen Pallo. Kitee on takonut kahteen viimeiseen otteluun 35 juoksua. Se on Kiteen tasoiselta joukkueelta hämmästyttävä suoritus. Sisäpelin ehdoton johtaja Sami Partanen (37 lyötyä) pelaa numerolla neljä. Saako Lippo nollattua hänet? Lipon täytyy onnistua pimentämään Kiteen kärki.
Lipon ulko peli on ollut huonoa koko kauden, ja etenkin räpylä virheitä on tullut. Tänään ulkopeliä täytyy parantaa, vaikka tuntuu, ettei joukkue ole koko kauden aikana parantanut pelaamistaan ulkona. Onko loppukiri todella alkanut vai oliko viime ottelu vain tuuria huonon kauden keskellä. Joukkueella on varmasti tänään motivaatiota ja näytön haluja kotikentällä.
Kiteen ulkopeli on aaltoillut paljon. Välillä joukkue pelaa ulkona hyvin, ja välillä taas kenttä vuotaa täysin. Tänään epävarmuus ei helpota, koska kotijoukkue on täysi mysteeri. Otteluun on vierailla hankalaa valmistua, kun Lipon pelitaktiikasta ei varmasti ole paljoa tietoa, koska pelaamistyyli on vaihdellut.
Ottelu on melkoinen kysymysmerkki molemmilta joukkueilta. Kaksi yllättäjää kohtaa, joten kotijoukkueen lopullinen voitto on ainut järkevä pelivalinta tähän otteluun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ