Superpesis ke 29.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Välieriä ja karsintoja | Mitkä joukkueet ottavat tärkeitä kiinnityksiä?

Miesten Superpesis välierät
Kouvolan Pallonlyöjät-Sotkamon Jymy
Taistelu finaalipaikasta voi alkaa. Vastakkain ovat runkosarjan voittaja Kouvola ja sarjataulukon sijalle neljä päätyi Sotkamo. Tänään nämä meriitit voidaan unohtaa, nyt pelataan jälleen kerran ainostaan voitosta.
Kouvolan sisäpeli yski puolivälierä sarjan alussa, mutta joukkue paransi roimasti sarjan edetessä. Tänään kivitalon korkuisien pomppujen tulee osua ruutuun. Kotiuttamisosastolla nähtiin onnistumisia laajalta rintamalla. Viimeisen ottelun hahmo oli Toni Laakso. Laakso pelasi todella kylmäävän ottelun ja tuntui, että mies onnistui kaikessa. Juha Korhoselta pallot alkoi tippua myös väliin ja jatkeille, joka lupaa vain hyvää ajatellen Kouvolan syksyä.
Sotkamon Jymyn sisäpelissä oli tuttuja piirteitä ajatellen mestaruus vuosia. Joukkue takoi juoksuja Kossua vastaan. Tänään vastassa on parempi ulkopeli joukkue ja vaihtopelaaminen vaikeutuu. Joukkue ei muutenkaan ole ollut äärimmäisen hyvä vieraskentällä. Tänään sopii olettaa vaikeuksia, kun vastassa on kovassa vireessä oleva joukkue. Asioista eri mieltä voi olla jokerit Roope Korhonen ja Lauri Rönkkö.
Kouvolan ulkopelaamisessa on aavistuksen verran parannettavaa. Pari napsua täytyy parantaa ja karsia virheitä pois. Kouvola pystyy tiivistämään ulkopelaamistaan ja olemaan parempi takatilanteissa. Iskun paikka on kotikentällä, koska Hiukkaan ei ole mukava mennä tappio niskassa.
Sotkamon ulkopelaaminen on ollut koko kauden ajan ailahtelevaa ja tuo tähän sarjaan suurimman kysymysmerkin. Sisällä joukkue pärjää, mutta onko ulkopelaamisessa löytynyt lääke, jolla Kouvola kaatuu? Tänään Sotkamolta vaaditaan ehjä suoritus, mikäli joukkue meinaa venyttää peliä jatkoille. Tasapelin riski ottelussa on, jos Sotkamon ulkopeli pystyy kamppailemaan Kouvolan pomppuja vastaan.
Superpesis karsinta
Haminan Palloilijat-Siilinjärven Pesis
Siilinjärvi siirtyi tässä sarjassa kotikentällään 1-0 johtoon ja on siis askeleen lähempänä Superpesis paikkaa. Taistelu paikasta jatkuu tänään Haminassa. Pystyykö kotijoukkue laittamaan kampoihin?
Hamina loi kolmostilanteita vieraskentällä enemmän ja kokoonpano etu on kotijoukkueella. Kokemus kovemmista peleistä kauden aikana ja tänään on viimeinen mahdollisuus herätä. Siilinjärvi puolestaan on pelannut kauden heikommassa sarjassa, mutta nälkää riittää. Tänään kuitenkin vieraskentällä taso ei aivan riitä. Haminan voitto lähtee näillä lyhyillä perusteluilla lapulle, mutta varovaisella panostuksella.
Naisten Superpesis välierät päivän poiminta
Pori ja Manse PP pelaa erittäin tasaista sarjaa, jossa ollaan nähty tiukkaa peliä, upeita lyöntejä ja kostautuvia virheitä. Viime ottelussa Manse PP oli paljon raikkaampi ja teki vähemmän virheitä. Mansen lukkari Senni Sallinen on iskussa, kun Porin lukkarilla Kaisa Salmelalla on taas hakemista paineen alla. Jokohan sarjassa tulos repsahtaa tänään ja näemme juoksurikkaan pelin?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ