Superpesis ma 03.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superpesis: Vimpelin Veto – Joensuun Maila | Mitä tekee hallitseva mestari?

Tänään pelataan jälleen kerran legendaarisella Saarikentällä. Loppuuko Vimpelin kausi jo tänään kotikentälle? Moni varmasti ajattelee, että tämä ei voi olla mahdollista. Sarja on tilanteessa 2-0 Joensuun hyväksi ja heillä on tällä hetkellä todellinen flow päällä. Pystyykö Vimpeli käynnistämään koneet viime hetkellä?
Vimpelin Vedon sisäpelissä riittää ihmeteltävää todenteolla. 14 vuoropariin joukkue on onnistunut tekemään yhden juoksun. Jokeriosastolla miehet Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä eivät ole olleet kuumia. Joukkueen kärjellä on ollut todella hankalaa päästä luomaan tilannetta päälle. Joensuu tekee kaikkensa ulkokentällä ja luo valtavat paineet Vimpelin sisäpelille. Tänään on viimeinen mahdollisuus käynnistää koneet, mutta pystyykö Vimpeli siihen? Ongelmia oli havaittavissa jo Pattijoki sarjassa ja paineet kohdistuvat nyt joukkueen ympärille. Paniikki nappulaa ei auta painaa pohjaan tässä vaiheessa vaan on palattava runkosarjan suorituksiin. Se ei tule onnistumaan valitettavasti. Viime ottelussa nähtiin jopa puhtaita huti paloja.
Joensuun sisäpeli puolestaan on tehnyt nöyrästi tarvittavan työn ja pystynyt kääntämään ottelut voitoikseen. Sisäpeli toimii kohtalaisesti ja kolmostilanteista juoksuja tulee tasaiseen tahtiin. Kärki on päässyt kentälle sarjan edetessä aina vain paremmin. Juha Niemi on lyönyt irto pisteitä sieltä täältä, mutta mörssäriltä sopii odottaa enemmän. Joukkue on sisällä yhdellä sanalla kuvailtu nöyrä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vimpelin Vedon ulkopeli ei ole myöskään loistanut. Takatilanteisiin alle ei ole tämä joukkue saanut luotua paloja. Tänään paloja noista olisi tehtävä ja paine on myös ulkona kova. Jokeen asti palloa ei vara missään nimessä ole päästää tai selkäranka katkeaa täysin. Ulkopelissä joukkueella on mahdollisuus kiusata Joensuuta, mutta ilman juoksujen tekemistä on hankala voittaa. Vimpelin Veto voi olla lyöty jo ennen ottelua tai vastassa on tiukassa paikassa suorittava rutiini joukkue. Tästä tilasta ei ole tietoa juuri nyt, mutta joukkue ei ole esittänyt hyvää, ehjää suoritusta tässä sarjassa.
Joensuun Mailan ulkopeli on ollut dominoivaa. En tiedä miten pelaamista voisi ylistää tarpeeksi. Karvaus on täydellistä ja pelaajat lukevat Vimpelin ratkaisuja kuin avointa kirjaa. Tänään ainut riski on läpilyöntien helppous, joten yhteenkään nukahdukseen ei ole varaa tai se kostautuu suurella prosentilla. Joensuun pelaajat ovat tukkineet rajoja varsin mallikkaasti laittamalla kroppaa vahvasti eteen. Mustelmilta ei ole vältytty ja samaa taistelu ilmettä tarvitaan tässä ottelussa. Taistelun keskellä joukkueesta kumpuaa ilo. Juha Puhtimäki tuulettaa jokaisen onnistuneen suorituksen jälkeen. Joukkueella on nyt ensimmäinen ottelupallo ja syvimmissäni toivon, että Joma ansaitsee vihdoin paikkansa muualla kuin pronssiotteluissa. Vimpelin vedon dynastialla on paljon tekemistä, jotta tämä sarja jatkuisi Joensuussa vielä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ