to 15.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superveto: Kreikka – Suomi | Kympin sijoituksella vajaan satasen voitto!

Kreikka ja Suomi kohtaavat torstaina UEFA Nations Leaguessa. Pääset tekemään ottelussa 10 euron sijoituksella vajaan 100€ voiton.
Markku Kanervan Huuhkajat lähtee otteluun altavastaajana, mutta kaikki jalkapalloa vähänkin seuranneet tietävät Suomen nykyvireen. Se on kova! Huuhkajat ei ole hävinnyt UEFA Nations Leaguen peleissä vielä kertaakaan ja torstaina se voi jo varmistaa lohkovoiton.
Huuhkajilla on ottelun alla pieniä pelaajahuolia, sillä keskikentän keskustasta on pudonnut väkeä loukkaantumisten takia. Etenkin Rasmus Schüllerin ja kapteeni Tim Sparvin puuttumiset heikentävät joukkuetta. Toisaalta Glen Kamara ja esimerkiksi Joni Kauko voivat nyt vastata huutoon. Etenkin Kamara oli suorastaan dominoiva keskikentällä edellisessä Kreikka-kohtaamisessa.

Lunasta 10€ sijoituksella vajaan 100€ voitto – seuraa alapuolen ohjeita:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 10€. Saat näin 50€ pelirahaa.
3. Lyö 50€ veto otteluun Kreikka-Suomi kohteeseen X2. Jos Suomi pelaa tasan tai voittaa, saat näin 97€ pelirahaa tilillesi.
Lisäksi Teemu Pukki on palannut miehistöön, ja hyökkääjän vire on ollut viime peleissä hirmuinen. Huuhkajien joukoissa on muitakin hyvävireisiä pelaajia, joten karsintamenestyksen voi odottaa jatkuvan. Tasapelikin riittäisi suomalaisille vallan hyvin. Ja Kreikka joutuu jossain kohtaa avaamaan peliään ja näin Huuhkajien vastahyökkäykset tulevat tuottamaan ongelmia kreikkalaisten puolustukselle.
Kreikka on pelannut ailahtelevasti pidemmän aikaa. Kun joukkueet kohtasivat viimeksi noin kuukausi sitten, oli Huuhkajat ryhmistä selvästi parempi. 2-0-voitto oli ansaittu ja lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Kreikan käskijä Michael Skibbe saikin edellisen ottelun jälkeen potkut, ja nyt peräsimessä on Angelos Anastasiadis. Yleensä valmentajanvaihdos piristää joukkuetta, mutta nyt haaste Huuhkajia vastaan voi olla liian kova!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos et halua lyödä vetoa tähän kohteeseen, mutta haluat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa: