Liiga ke 21.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superveto: Lukko – Pelicans | Muuta kymppi reiluksi sataseksi

Keskiviikkona Liigassa pelataan mielenkiintoinen taisto, kun Lukko kohtaa Pelicansin. Pääset muuttamaan kympin sijoituksen yli 120 euron tuotoksi!
Ottelussa on ennakkoon todella mielenkiintoiset asetelmat, sillä Lukko on parempi kuin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Toisaalta Pelicans on ylisuorittanut alkukauden. Voisi sanoa, että sarjataulukko valehtelee hiukan molempien joukkueiden kohdalla.
Lukon voiton kannalta tärkeää olisi saada YV-pelaaminen kuntoon. Lukolla on heikko YV-prosentti 15,56. Tämän tilaston sopii kuitenkin odottaa parantuvan, kunhan kausi etenee. Lukko on monella osa-alueella selvästi parempi kuin mitä äkkiseltään voisi tämän kauden tilastoista päätellä.
Lukko on loistava pelikohde ja pääset muuttamaan kympin sijoituksen yli 120€ voitoksi. Katso vain alapuolelta ohjeet, miten toimia!

Lukko voittaa – muuta kympin sijoitus yli 120€ voitoksi!

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 10€. Saat näin 50€ pelirahaa.
3. Lyö 50€ veto otteluun Lukko – Pelicans. Saat Lukon voitosta kertoimen 2,45. Näin jos veto osuu, saat 50€ panoksella 122,50€. Ei hassummin 10€ sijoituksella!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Haluatko vain 10€ talletuksella 50€ pelirahaa?