Nations League ma 19.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superveto: Saksa – Hollanti | Muuta kymppi vajaaksi sataseksi!

Saksa ja Hollanti kohtaavat maanantaina UEFA Nations Leaguen ottelussa. Illan matsi tarjoaa pelattavaa, sillä voit nopeasti muuttaa kympin sijoituksen vajaan 100€ potiksi.
Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista asetelmista – Saksa on rämpinyt, kun Hollanti on toisaalta parantanut otteitaan. Hollanti taistelee ottelussa lohkovoitosta, kun taas Saksa pelaa enää kotonaan pelkästä kunniasta. Näistä asetelmista voi laskea selkeän motivaatioedun Hollannille, sillä tasapelikin riittäisi vieraille.
Siksi onkin erikoista, että kertoimien valossa Saksa on asetettu ottelussa suureksi ennakkosuosikiksi. Saksa on toki kotonaan suosikki, mutta Hollannin tasapelistä taikka voitosta saa peräti kertoimen 1,95.
Kun yhdistetään tämä loistava kerroin Coolbetin ensitalletajan bonukseen, saadaan muutettua kymppi vajaaksi sataseksi. Seuraa vain alapuolen ohjeita!

Muuta kymppi sataseksi – iske Hollanti X2 lapulle:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 10€. Saat näin 50€ pelirahaa.
3. Lyö 50€ veto otteluun Saksa – Hollanti kohteeseen x2. Jos Hollanti voittaa tai peli päättyy tasan, saat näin 97,5€ pelirahaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Haluatko vain 10€ talletuksella 50€ pelirahaa?