Nations League to 09.06. klo 21:45

Sveitsi - Espanja

Tutut miehet palaavat Espanja-alakertaan, mutta kostautuuko Sveitsin arveluttava puolustajatilanne?

Espanja lähti Tšekkiä vastaan liikenteeseen liian kevyellä avauskokoonpanolla ja pettymyshän siitä seurasi. Vakiokasvoille tarjoiltiin huilivuoroja urakalla ja lopulta joukkue sai kammettua itsensä tasapeliin, mutta Sveitsiä vastaan tulosta olisi tultava, jos joukkue mielii vielä lohkovoitosta Portugalin kanssa kunnolla taistella. Isäntien lähtö ei ole ollut erityisen vakuuttava tähän Kansojen liiga -sesonkiin ja Espanjan ottaessa tutun puolustuspermanentin käyttöön kyyti voi olla sveitsiläisittäin todella kylmää.

Ensimmäisessä matsissaan käkikellomaa otti lukemin 2–1 tukkaan Tšekin vieraana ja toisessa kamppailussa tuli kunnolla tukkapöllyä 4–0-murskajaisissa Portugalissa. Kaiken kukkuraksi Fabian Schär järjesti itselleen jälkimmäisessä reissukamppailussa korttitilin täyteen ja näin ollen puolustajahommat menevät isäntien osalta todella mielenkiintoisiksi. Sekä Nico Elvedi että Manuel Akanji olivat sivussa Portugali-ottelussa ja lienevät sitä myös tulevassa matsissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Espanja puolestaan lepuutti tärkeimpiä puolustajiaan Tšekin vieraana ja suhtautui otteluun muutenkin aivan liian kevyesti. Lopputuloksena tuli vaivoin pelastettu 2–2-tasapeli, mihin ei missään tapauksessa voi La Roja -leirissä kukaan olla tyytyväinen. Toki nämä matsit ovat osaltaan valmistavia otteluita Qatariin, mutta kilpailullinen elementti on kuitenkin olemassa. Pau Torres, Jordi Alba ja Cesar Azpilicueta avaavat luultavasti tutussa puolustuskoostumuksessa tällä kertaa ja Tšekkiä vastaan pelanneet Inigo Martinez, Dani Carvajal sekä Marcos Alonso palaavat vaihdon puolelle.

Sveitsin puolustajatilanne on kolhujen ja Schärin pelikiellon vuoksi vähintäänkin arvoituksellinen. Espanjalla on jo pieni tulospaine, kun mietitään, että otteluita ei lohkovaiheessa älyttömästi pelata. Betsivalinnaksi tähän matsiin otetaan vierasvoitto reilulla panostuksella. Sveitsi ei ole vakuuttanut ensimmäisissä otteluissaan ja Espanja on kuitenkin löytänyt tehoja.

10 euroa pelirahaa