Jääkiekon MM ke 15.05. klo 21:20

Sveitsi - Iso-Britannia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja tasoero – Iso-Britannia jää jalkoihin Sveitsin tähtiä vastaan!

Jääkiekon MM-kisoja jatketaan jälleen keskiviikkona neljän matsin voimin ja A-lohkon kärkijoukkueisiin kuuluva Sveitsi kohtaa heittopussin roolissa olevan Iso-Britannian. Ottelusta on vaikea odottaa mitään muuta kuin ylijuoksua Sveitsin toimesta, sillä tasoero on valtava. Kenties Iso-Britannia pystyy maalin tai kaksi iskemään hyvänä päivänä, mutta pisteille sillä ei ole mitään asiaa.

*Kiinnostaako riskitön veto? Tsekkaa tipsi loppuun!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sveitsin turnaus on alkanut kolmella voitolla, joista viimeisin tuli voittolaukausten jälkeen Tshekkiä vastaan. Sveitsi on osoittanut että sillä on avaimet mennä todella pitkälle, vaikkakin toinen ottelu Itävaltaa vastaan meni tarpeettoman tiukille. Kärkinimet on saatu heti alkuun hyvin mukaan peliin ja muun muassa vasta joukkueen mukaan liittynyt Kevin Fiala osui heti ylivoimalla Tshekkiä vastaan. Ylivoimapeli on ollut äärimmäisen kovalla tasolla ja maaleja on syntynyt jo hurjat seitsemän.

Ok, we now know Kevin Fiala can REALLY score.😳 1-0 for @SwissIceHockey.🇨🇭#MensWorlds #SUICZE @LAKings

Iso-Britannia ei ole päässyt ainakaan vielä mitään jättimäisiä yllätyksiä tarjoamaan, vaikka 2-4 lukemiin päättynyt avausottelu Kanadaa vastaan oli parempi suoritus mitä monet osasi odottaa. Suomea vastaan jo valmiiksi valtavan tasoeron lisäksi Iso-Britannialla oli rasitusta alla kyseisestä Kanada-ottelusta ja esitys oli myös sen näköinen – matsi pelattiin täysin yhdessä päädyssä ja Suomi lopulta leikitteli voittoon lukemin 8-0. Vaikka Iso-Britannia tuskin pitkiä aikoja pääsee Sveitsin alueella pyörimään, pystyy esimerkiksi Jukureistakin tuttu Liam Kirk yksittäisiä maalipaikkoja luomaan.

Iso-Britannian taso on mitä on ja mahdollisuudet pistesuorituksiin on luvassa vasta myöhemmin. Sveitsin pitäisi marssia voittoon ongelmitta ja sillä on hyvät mahdollisuudet saada jälleen runsaasti onnistumisia hyökkäyspäässä, joten peli-ideana haetaan suurimaalista voittoa vähintään kuuden maalin erolla(-5,5). Sveitsillä seuraava peli on luvassa vasta lauantaina, joten siinäkään mielessä tässä matsissa ei tarvitse vielä lähteä säästelemään.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Sveitsi -5,5 kertoimella 2,30.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.