Jääkiekon MM la 14.05. klo 16:20

Sveitsi - Italia

Sveitsi ja Italia = underi!

Lätkän MM-kisojen alkulohkoihin mahtuu monenlaista ottelua. Osa matseista ei ole urheilullisesti kovinkaan mielenkiintoisia johtuen suurista tasoeroista. Italia kuuluu MM-kisojen ynnämuut -osastoon, kun taas Sveitsi on tehnyt määrätietoista nousua isojen joukkoon koko 2000-luvun. Joukkueilla on tällä hetkellä eroa kuin yöllä ja päivällä.

Sveitsi kuuluu niihin maihin, joiden joukkueisiin on tulossa kovia vahvistuksia rapakon takaa, sillä useamman laatupelaajan joukkue putosi Stanley Cup -peleistä. Mm. Timo Meier, Nico Hischier sekä Jonas Siegenthaler ovat tulossa MM-askiin. Sveitsissä ollaan tekemässä nuorennusleikkausta rosteriin, sillä vielä olympialaisissa maata edustanut kapteeni Raphael Diaz jäi joukkueesta pihalle. Olympialaiset halutaan Sveitsissä muutenkin unohtaa, sillä turnaus meni joukkueelta täysin vihkoon.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Italialla ei änärimiehiä rosterissa ole. Joukkueen runko koostuu italialaisissa seuroissa pelaavista kiekkoilijoista, mutta mukana on muutamia ulkomaan komennuksen saaneitakin. Maalilla huseeraava Andreas Bernard on tuttu monista suomalaisista joukkueista Liigassa ja Mestiksessä. Jos alkulohkossa katsotaan olevan kahden kerroksen väkeä, Italia on tiukasti pohjakerroksessa ja taistelee sarjapaikastaan. Joukkue tosin on pärjännyt muita alemman korin maita vastaan hyvin treenipeleissä.

Sveitsi tullee viemään avauspeliä selkeästi. Italian keveys korostuu puutteellisessa tulivoimassa, mutta puolustus on toiminut harjoituspeleissä hyvin. Nyt testi on oleellisesti kovempi, mutta silti tähän matsiin tekee mieli pelata underia – Italian maaliodottama on todella alhaalla. Ota samalla Sportazan avajaistarjous tassuun!

10 euroa pelirahaa