Jalkapallon MM to 24.11. klo 12:00

Sveitsi - Kamerun

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Voi voi! Kamerunilla kova arpaonni ja vaikeuksia tiedossa!

Sveitsi ja Kamerun ovat saaneet samaan lohkoon huikean Brasilian kanssa, joten kaikella todennäköisyydellä joukkueet joutuvat kisaamaan toisesta jatkopaikasta Serbian kanssa. Tosin Sveitsillä on tosin lähihistoriassaan kaksi suunnattoman kovaa päänahkaa: EM-kisoissa sveitsiläiset tiputtivat kivikovan Ranskan jatkosta, ja MM-karsintalohkossa Italia jäi sveitsiläisten jälkeen kakkoseksi. Kamerun joutuu kovaan lohkoon hieman vääränlaiseen rooliin, sillä sen vahvuudet eivät tule altavastaajana parhaiten esiin.

Sveitsin permanentti kisoissa on kokenut, ja vähemmän yllättävä. Granit Shakan, Fabian Schärin sekä Xherdan Shaqirin kaltaiset kokeneet ketut miehittävät joukkueita. Uusia supertähtiä ovat mm. Breel Embolo ja Manuel Akanji. Syksyllä Nations leaguessa kaatuivat hienosti Espanja ja Tshekki, mutta turnaukseen valmistavassa ottelussa Ghana oli parempi. Tässä ottelussa olisi pakko saada menestystä, tai kisoista uhkaa tulla pannukakku.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Get French Football News

@GFFN
INTERVIEW | Breel Embolo (25) made the "difficult" decision to represent Switzerland over Cameroon. Set to play against his country of birth at the World Cup, the AS Monaco forward reflected on that choice.

✍️@LukeEntwistle
🔗bit.ly/EmboloQatar

Kahdessa viime MM-turnauksessaan Kamerun on kokenut kovia ja hävinnyt kaikki pelinsä. Africa Cup of Nationsissa tuli viimeksi pronssia. Rigobert Song joukkoineen kokee täysin toisenlaisen haasteen kuin Afrikan kisoissa, sillä vastassa tulee olemaan paljon aktiivisemmin pelaavia ja taitavia joukkueita. Kamerunilla on peruspätevä avauksen paletti, muttei varsinaisia sateentekijöitä. Songin pelitapa tosipaikassa on todella mielenkiintoista nähtävää.

Kamerunin arpaonni ja sitä myöten valmistautuminen kisoihin ei ole sujunut mitenkään optimaalisesti, ja alakerraltaan jämäkämpi Sveitsi on suurehko suosikki tähän matsiin. Turhia kikkailematta lähdetään ostamaan suosikkien suoraa voittoa – kerrointaso ei äkkiseltään katsottuna mitenkään räjäytä tajuntaa, mutta taatusti riittävän kertoimen käkikellomiehet saavat. Siispä Sveitsiä salkkuun ja TonyBetin edut plakkariin!

Kertoimet ottelulleSveitsi - Kamerun24.11.2022