su 19.05. klo 21:20

Sveitsi - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanukit eivät anna kaikkeaan – Sveitsiä vastaan perseilyyn ei ole varaa!

Kanadan viikonloppu koostuu kovista lohko-otteluista, kun Suomen jälkeen vastaan tulee vielä tappioitta oleva Sveitsi. Sveitsin lauantai sujui hyvin leppoisasti, kun maha täynnä matsiin tullut Tanska tarjosi lähinnä rusettiluisteluun verrattavan haasteen. Sunnuntai-illan ottelussa tullaan ottamaan jo tuntumaa kisojen loppuratkaisuihin, sillä molemmat joukkueet ovat tähän asti nähdyn perusteella tarjolla pitkälle jatkopeleihin.

Uhmapelaajat röhöttelivät matkalla lunastusluukulle, kun Sveitsi pisti heikon Tanskan maan rakoon lukemin 0-8. Paperilla ei Sveitsi vaikuttanut aivan viime vuoden tasoiselta yhdistelmältä, mutta Nico Hirschierin sekä Kevin FIalan johdolla meno oli lauantaina todella vakuuttavaa. Sunnuntaina vastus on aivan eri tasoa, mutta Sveitsi ei suinkaan lähde otteluun lyötynä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tätä vihjettä kirjoitettaessa Kanada taistelee Leijonia vastaan. Kanadalaiset tulivat otteluun housut nilkoissa, ja jäi pikaisesti kaksi maalia perään. Laadukas nippu sai jatkossa peliään kasaan, ja ottelu on etenemässä tasaisissa merkeissä. Kanadan rosteri on epäilemättä paperilla kisojen laadukkain, mutta asenne ei ole samalla tasolla. Kolmannen erän perseily Itävaltaa vastaan on vielä tuoreessa muistissa.

Sveitsiä vastaan asenteen pitää olla kunnossa. Asia on todennettavissa vasta kentällä. Sveitsiläisten isoja voittajakertoimia kannattaa tässä vaiheessa kokeilla. Palkinto voi olla iso, jos kanukit erehtyvät surffailemaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Sveitsi 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.