ti 16.05. klo 20:20

Sveitsi - Kazakstan

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käkikellomiehet kasaavat unelmajoukkuetta – Kazzuille jää vikisijän rooli!

Latviassa pelattavan lohkon kärkipaikkaa pitää kahden pelatun ottelun jälkeen Sveitsi, jonka maaliero tähän asti pelatuista matseista on vakuuttavan oloinen 10-0. Sveitsiläisten alakerta on siis ollut betonia, ja kisaohjelma jatkuu edelleen helppona, kun kolmantena on vastassa Kazakstan. Norjan yllättäneet Kazzut eivät odotetusti pärjänneet Tshekille, mutta kun pistetili on jo avattu, voi kisojen putoajakandidaatti hyvinkin uusia paikkansa korkeimmalla tasolla.

Sveitsistä voi näissä kisoissa tulla todellinen menestyjä, sillä joukkue on saamassa todella makeita NHL-apuja. Kevin Fialan ja Nico Hirschierin lisäksi porukkaan tulee liittymään vielä Jonas Siegenthaler. Maalivahti Akira Schmid ei puolestaan saanut lupaa seurajoukkueeltaan, ja Calvin Thürkauf loukkaantui Norja-ottelussa, joten miehen kisat ovat ohi. Sveitsille voisi povata jonkunlaista menestystä kisoissa, jos vahvistukset sopivat joukkueen permanenttiin kivuttomasti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kazakstan ei todellakaan ole mikään taitokiekon airut, mutta Norjaa vastaan se oli todella sitkeä, ja vei lopulta voittolaukauskisassa kaksi pistettä. Tshekkejä vastaan Kazakstan pääsi toisessa erässä maalin päähän, mutta loppujen lopuksi oli täysin vailla mahdollisuuksia taitavan vastustajan vietävänä. Kazakstanin tärkein ottelu tulee olemaan Sloveniaa vastaan, mutta isompiakin kiekkomaita voi koittaa kiusata.

Sveitsin alakerta on betonia, ja on täysin mahdollista, että päästettyjen maalien sarake näyttää vielä tiistain jälkeenkin nollaa. Tätä kannattaa ainakin yrittää, sillä varsinaisen peliajan maalittomuus Kazakstanille maksaa todella makeasti – tuolla kertoimella ja varsinkin Mobilebetin huippueduilla tätä ei voi jättää välistä!

Voita kympillä 34€ – saat 100% bonuksen sekä 25€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 jääkiekon MM-kisojen ajan. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 25€ edestä ilmaisvetoja 😱🔥

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 34€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Kazakstan alle 0.5 maalia (60 min) kertoimella 3,40.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot sekä 1x 5€ ilmaisvedon pelitilillesi käytettäväksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.