Jääkiekon MM ti 17.05. klo 20:20

Sveitsi - Kazakstan

Sveitsi tarjoilee reilulla kädellä tukkapöllyä heittopussille! Vaihdetaanko veskaria taas kesken matsin?

Kazakstan on todella heikko ryhmä ja melkoinen tukkapölly on vuorossa, kun joukkue kohtaa tiistaina illalla Sveitsin. NHL-tähtien värittämä joukkue on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan murskaavalla maalierolla 11–2. Joukkue on alati vaarallinen suorissa hyökkäyksissä, ylivoimalla, tasakentällisin ja jopa alivoimalla. Kaikissa kentällisissä on tehopotentiaalia ja joukkue on todella luisteluvoimainen.

Sveitsin turnaus on alkanut todella mallikkaasti ja edellisessä matsissaan joukkue kukisti sunnuntaina Tanskan maalein 0–6. Juuri tanskalaisjoukkue antoi Kazakstanille kisa-avauksessa selkäsaunan käsittämättömin 9–1-numeroin. Mitäköhän käy nälkäisen ja tosissaan jopa paikasta mitalipeleissä kamppailevan Sveitsin kanssa, joka löylytti Tanskaakin tennisnumeroin? Yleensä tällaisilla vertauksilla manataan betsit pahemman kerran hanurilleen, mutta tässä tapauksessa tuloksia ei voi sivuuttaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toisessa ottelussaan Kazakstan heräsi puolustamaan ja taistelemaan, minkä lisäksi maalivahti Andrei Shutov torjui yllättävän vahvasti – ainakin ensimmäiseen peliin verrattuna. Paperilla veskariosasto on kuitenkin yksi joukkueen heikoimmista lenkeistä, eikä edellä mainitun ykköstorjujan prosentti vielä kahdenkaan ottelun jälkeen suurta luottamusta herätä. Sveitsi tarjonnee sellaista tulitusta, että veskari joudutaan toistamiseen vaihtamaan keskellä kamppailua.

Tanska-kamppailussa käkikellomaan jokainen kentällinen pääsi hienosti pisteille, mutta selvimmät syömähampaat ja terävin kärkikalusto ovat ehdottomasti kärkikentälliset. Nico Hischier johtaa kärkivitjaa, jossa pelaa myös Timo Meier. Toisen kentällisen sentterinä pelaa puolestaan Denis Malgin, joka latoi tällä kaudella Zürichissa peräti 70 tehopistettä (30+40) ja Detroit Red Wingsin Pius Suter on vahva lisä ketjuun. NHL-tähtiloisto ei suinkaan rajoitu hyökkäyspäähän, kun esimerkiksi Tanska-ottelussa kolme pinnaa (1+2) tehnyt ja harvinaisesti Arizonassa erottunut Janis Jerome Moser luutii joukkueen alakerrassa.

Kehnoa Kazakstania vastaan Sveitsi latoo taululle todella rumat numerot – tulipa sitten pääasiassa Sarjarka Karagandassa päättyneellä kaudella pelanneelta Shutovilta apuja tai ei. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy punapaidoille vähintään seitsemän (yli 6,5).

10 euroa pelirahaa