Nations League su 12.06. klo 21:45

Sveitsi - Portugali

Portugalin materiaalietu on liian ylivoimainen! Jääkö Sveitsi taas maaleitta?

Vaikka alkulohko on hurjan kova, Sveitsi on ollut pienoinen pettymys. Joukkue jäi maaleitta edellisissä otteluissaan Espanjaa sekä sunnuntai-illan vierailijaa Portugalia vastaan. Takkiin tuli myös avauskamppailussa. Punapaidat ovat lohkon ainoana nollakerholaisena kovaa kyytiä matkalla putoamiseen, jos pisteitä ei ala jostain ilmestyä.

On melko vaikeaa uskoa, että Sveitsi pystyisi edes kotiottelussaan horjuttamaan Portugalia, joka nuiji sitä kotiottelussaan murskanumeroin 4–0. Sveitsi painii edelleen nollakerhossa, eikä joukkueella tunnu riittävän paukkuja tässä lohkossa. Pieni yllätys oli, että jopa Tšekki on pystynyt selvästi isäntää parempiin suorituksiin ja on neljällä pisteellään tukevasti kiinni A-liigapaikan säilyttämisessä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Portugali saattaa kierrättää miehistöään jälleen, koska tuleva matsi on jo neljäs lyhyessä ajassa. Sveitsin materiaali on kuitenkin selvästi vieraita kapeampi, eikä sillä edes ole mahdollisuutta yhtä mittaviin lepuutuksiin. Tasoero ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa oli niin suuri, että on äärimmäisen vaikeaa uskoa isäntien mahdollisuuksiin edes sen kotikentällä. Joukkue jäi myös edellisessä kotiottelussaan Espanjaa vastaan maaleitta ja kärsi jo kolmannen tappionsa alkulohkossa.

Nico Elvedi sekä Ruben Vargas eivät välttämättä ole pelikunnossa, mutta Favian Schär palannee kehiin pelikieltonsa kärsittyään. Alakerrassa on kuitenkin ollut isoja ongelmia, eikä edes loistomaalivahti Yann Sommer pysty ihmeisiin, kun edessä on pelkkää reikäjuustoa. Portugali marssittaa jälleen kehiin ylivertaisen hyökkäysosaston. Esimerkiksi Bruno Fernandes, Diogo Jota sekä Andre Silva saattavat olla kehissä. Tasokkaita hyökkääviä pelaajia on Fernando Santosilla niin paljon, että käytännössä joka matsiin riittää tuoreita jalkoja, vaikka pelitahti on kova. Betsit isketään vieraille (1×2).

10 euroa pelirahaa