Jääkiekon MM su 22.05. klo 20:20

Sveitsi - Ranska

Sveitsi tarjoili shokkihoitoa jopa Kanadalle! Millaiset murskajaiset tulee Ranska-matsissa?

Lukuisat Helsinkiin saapuneet Sveitsin kannattajat saivat lauantaina todistaa, kun joukkue kaatoi vahvan ennakkosuosikin Kanadan. Ranska pelaa niin ikään toisena päivänä peräkkäin, kun se hävisi eilen päiväkamppailussa Tanskalle. Joukkueiden tasoero on huima, eikä yllätykselle ole tässä matsissa sijaa. Käkikellomiehistölle voitto vaahteralehtipaidoista tuo varmasti entisestään nostetta ja itseluottamusta. Millaiset löylyt joukkue lopulta sunnuntaina kihauttaa?

Ranskan menestys näissä kisoissa on jäämässä odotetun ohueksi. Joukkue on onnistunut iskemään vaivaiset kahdeksan maalia, mikä on melko kehno suoritus. Alexandre Texier on ollut joukkueen paras pelaaja ja Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä on pitkälti omilla suorituksillaan pystynyt kärräämään ryhmän keräämät viisi pistettä joukkueelle. Toki Ranska on myös puolustanut hyvin niissä otteluissa, joista sen on pitänytkin pisteitä saada. Sunnuntain Tanska-tappio tuli kolmella maalilla ja se oli tähän saakka suurin maaliero patonkimaan kamppailuissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On muistettava, että lohkon kovimpia joukkueita Ranska ei kuitenkaan ole kohdannut. Yksi niistä on Sveitsi, joka kumautti 3–6-voiton Kanadasta lauantaina. Nyt patonkimiehistön puolustus ja maalivahtiosasto joutuvat niin koville, että omissa voi kolista astetta runsaammin. Todella suoraviivaisesti hyökkäävällä sveitsiläisjoukkueella riittää laatua jokaiseen kentälliseen – Ranskalla sitä riittää kärkivitjan sentteriin.

Pelivalinnaksi otetaan, että Sveitsi jyrää voittoon vähintään neljällä maalilla (-3,5). Voitto Kanadasta ruokkii joukkuetta entisestään ja ottelussa availtiin myös muutamia lukkoja hyökkäyspäässä. Joukkueen ykkössentteri Nico Hischier pelasi turnauksen parhaan pelinsä ja teki voittomaalin ottelun toisessa erässä. Kun ketsuppipullot on availtu, Ranskaa vastaan on odotettavissa melkoiset murskajaiset.

10 euroa pelirahaa