to 23.05. klo 17:20

Sveitsi - Saksa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kosto elää viime vuodesta – ja vedoissa on selvät sävelet!

A-lohkon kakkoseksi sijoittunut Sveitsi oli lohkovaiheen loppuun asti hyvällä jalalla: käkikellomiehet kärsivät alkulohkossa vain yhden tappion. Palkkioksi siitä vastus puolivälierissä ei ole ollenkaan paha. Saksa ei kuulu kisojen kuumimpiin joukkueisiin, mutta vakavasti otettava vastus se on: viime keväänä Saksa lopetti Sveitsin kisat juuri puolivälierissä. Niinpä tässä ottelussa on myös vahvaa revanssihenkeä.

*Ruotsi-Suomi | Voita 75€ tai saat rahasi takaisin!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sveitsi ei joutunut Suomea vastaan erityisen koville. Toki on huomioitava motivaation puute ja Leijonien heikkous, mutta sveitsiläiset näyttivät kentällä todella vakuuttavilta. Kevin Fiala oli täysin pitelemätön, ja koko turnauksen mittakaavassa Roman Josi sekä Nico Hirschier ovat tehneet selvää jälkeä tulostaululle. Sveitsi on melko reippaastikin ennakoitua vahvempi tekijä tämän vuoden kisoissa.

Saksalla on alla neljä suoraa voittoa reippain lukemin. Tähän ei sovi ylireagoida, sillä vastustajat ovat olleet kisojen hömppäosastoa. Lohkon parhaimmistoon kuuluneille Ruotsille ja USA:lle saksalaiset puolestaan hävisivät aivan selityksittä. Saksalla on tulivoimaa John-Jason Peterkan johdolla, mutta alakerta ei ole ainakaan alkulohkossa pitänyt kovin hyvin. Tässä onkin isoin kehityskohde puolivälieriin.

Edellä mainittu seikka on samalla ratkaiseva tekijä vetovalinnassa: ei olisi mikään ihme, että sveitsiläiset pystyisivät repimään Saksan puolustuksen kipaleiksi. Toisaalta Saksakin voi hyvin päästä hyödyntämään omat paikkansa. Niinpä matala totals-raja ajattaa lyömään vetoa runsasmaalisuuden puolesta.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Yli 5.5 maalia kertoimella 2,20.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.