Jääkiekon MM to 25.05. klo 16:20

Sveitsi - Saksa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lohkon päätteeksi oli varaa kierrättää – tällä kertaa käkikellomiehet menevät pitkälle!

Sveitsi on ollut näiden MM-kisojen ilmiö: sveitsiläisillä kävi NHL-apujen kanssa hyvä flaksi, ja joukkue voitti lohkonsa suvereenisti. Lohkovoitonhan käkikellomiehet ottivat jo viime vuonnakin, mutta silloin puolivälierissä USA pisti sveitsiläiset laulukuoroon. Saksan kisaohjelma helpottui alkulohkon loppua kohden, ja joukkue selvisi jatkopeleihin voitettuaan ne kuuluisat oikeat ottelut.

Sveitsiläisiltä oli lohkon päätöspelissä jalka jo pois kaasupedaalilta, sillä kenttäpelaajia huili lähes kourallinen, ja maalissa pelasi kolmosveskari Joren Van Pottelberghe. Jatkoaikatappiosta Latvialle ei siis kannata vetää sen kummempia johtopäätöksiä: katse oli jo tiukasti torstain puolivälierissä. Muuten lohkosta tuli pelkkiä suoria voittoja, ja etenkin Kanadan ja Tshekin lyömistä on pidettävä kovana suorituksena. Tulivoimainen Sveitsi herättää varmasti kunnioitusta kaikissa vastustajissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Saksa vei puhtaasti alkulohkon viimeiset neljä peliä, ja suoritusta voi pitää lähtökohtiin nähden mallikkaana. Päätösottelu Ranskaa vastaan oli aivan yhtä maalia, mutta vähänkin kovempia maita vastaan saksalaiset antavat taidossa ja viisikkopelissä liikaa eteen – kuten aikaisemmin on tullut mainittua, Saksa ei saanut kisoihin lähellekään parasta mahdollista yhdistelmää. Sveitsiä vastaan saksalaiset voivat lähteä joka tapauksessa nauttimaan kyydistä vapautuneesti.

🇩🇪 @deb_teams with a shut-out in their final game of the Preliminary round, and they are heading to the quarter-finals! #IIHFWorlds

✍️Game recap: iihf.com/en/events/2023…

Kerrasta poikki -otteluissa on aina oma tenhonsa, ja altavastaajakin voi saada mahdollisuutensa. Täytyy kuitenkin sanoa, että Sveitsin vakuuttava meno ei anna Saksalle kovin häävejä toiveita jatkoon menosta. Tällä kertaa Sveitsi menee viime kisoja pidemmälle, ja veto lähtee vähintään kahden maalin voitosta.

Näin teet tällä vedolla reilusti yli 40€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Sveitsin vähintään kahden maalin voitolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Sveitsi -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleSveitsi - Saksa25.05.2023