Jääkiekon MM to 18.05. klo 20:20

Sveitsi - Slovakia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta kohtaa – toppikerroin ja ilmaisveto houkuttelevat mukaan!

Sveitsin kisojen alku on ollut täydellinen, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme ensimmäistä peliään, eikä joukkue ole päästänyt niiden aikana maaliakaan. Kazakstania vastaan nollan pitäminen osoittautui erittäin arvokkaaksi Uhmapelaajille – meillä nautittiin Kazakstan alle 0.5 maalia tukevasti, ja matkalla pankkiinhan saattaa joskus hieman naurattaakin.

Sveitsillä kulkee joka rintamalla, sillä joukkue on vahvistumassa rapakon takaisilla avuilla, kuten jo Kazakstan -ottelun tipsissä mainittiin. Toki pitää ottaa huomioon, että Slovakia on varmasti laadukkain vastus, jota vastaan Sveitsi on näissä kisoissa pelannut – joukkueen kovimmat ottelut pelataan lohkon loppupuolella. Tehoja käkikellomiehet ovat nakutelleet hyvin laajalla rintamalla, eikä selkeää ykköstykkiä ole erottunut toistaiseksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Switzerland continued its winning ways with an impressive and dominating 5-0 win over Kazakhstan.🇨🇭💪 #SUIKAZ #IIHFWorlds @SwissIceHockey

Full game story ⤵️
iihf.com/en/events/2023…

Slovakian kaikki ottelut ovat olleet tähän asti ns. maalin pelejä. Kanadaa vastaan ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun asti, eikä siinäkään voittaja ratkennut aivan käden käänteessä. Totuuden nimissä Kanadan olisi hallinnallaan pitänyt pystyä kairaamaan ottelu jo varsinaisella peliajalla, eikä jättää hommaa pitkän kaavan kautta ratkaistavaksi. Ottelu oli ajoittain kuuma, ja Libor Hudacekista tuli jo toinen Slovakian pelaaja, joka sai turnauksessa ottelurangaistuksen.

Molemmilla joukkueilla on tiukka alakerta, ja Slovakia on onnistunut tukkimaan maalinsa hyvin turnauksen alkuvaiheessa. Ei olisi mikään yllätys, jos tässäkin pelissä jäätäisiin alhaisiin maalilukemiin. Korkeintaan neljän maalin syntyminen palkitaan MobileBetillä ruhtinaallisesti, ja kisojen aikaan tämän välittäjän asiakkaaksi kannattaa ryhtyä muutenkin!

Voita kympillä 26€ – saat 100% bonuksen sekä 25€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 jääkiekon MM-kisojen ajan. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 25€ edestä ilmaisvetoja 😱🔥

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 26€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,60.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot sekä 1x 5€ ilmaisvedon pelitilillesi käytettäväksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.