EHT su 17.12. klo 18:00

Sveitsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat on lunastus- ja pisteautomaatti ‚Äď riitt√§√§k√∂ kokeilujoukkue edes Sveitsi√§ vastaan?

Leijonat on ajautunut Euro Hockey Tourilla todella huonoon runiin. Sveitsin turnauksessa Uhmapelaajat on pelannut kaksi kertaa Leijonia vastaan, ja molemmilla kerroilla on tullut tuhti lunastus mukavalla kertoimella. Jukka Jalosella on viimeisell√§ kaudella Leijonien per√§simess√§ n√§yt√∂n paikka: vajaa puoli vuotta ennen kev√§√§n MM-kisoja Suomen joukkue on joutunut tyytym√§√§n todella vaatimattomiin tuloksiin ‚Äď eik√§ t√§m√§ ole edes mik√§√§n yll√§tys.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25‚ā¨ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen ‚Äď talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA T√ĄST√Ą

Leijonien riveissä on useita ensikertalaisia, mutta toisaalta mukana on tukku maailmanmestareita. Peli-ilme Leijonilla ei vaan riitä näihin kekkereihin ollenkaan. Tähtäin on varmasti tulevaisuudessa, mutta on ollut onnistunut liike pelata näissä kekkereissä Leijonia vastaan. Mihinkään paniikkiin ei kuitenkaan ole vielä syytä: on syytä olettaa, että tähtäin on tiukasti keväässä, ja jos silloin menestystä tulee, kukaan ei muista alkukauden heikkoja tuloksia.

Leijonat.com

@leijonat_com
ūüáęūüáģūü¶Ā Taas tuli turpaan! T√§ll√§ kertaa Ruotsilta.

Suomen maaleista vastasivat Atte Ohtamaa ja Lauri Pajuniemi.

ūüď≤ Ottelut, tulokset ja sarjataulukko: leijonat.com/sveitsin-eht-t‚Ķ

#Leijonat #EHTfi

Toisin kuin Suomella, Sveitsin joukkueessa ei ole mukana tulevaisuuden prospekteja, vaan kotiturnaukseen marssitettiin vahva ryhmä. Patrick Fischerin suojatit hävisivät ensin Ruotsille, mutta Tshekkiä vastaan tultiin kolmannessa erässä rinnalle. Kuitenkin jatkoajalla käkikellomiehet hävisivät ottelun. Suomea vastaan turnauksen isännät tulevat taatusti kovaa, sillä kotiturnauksessa menestyminen on prioriteetissa korkealla.

Nyt täytyy olla tylsä ja jatkaa Suomea vastaan pelaamista. Tällä peli-ilmeellä ei herran huonetta rakenneta. Sveitsiläiset haluavat kotiturnauksesta edes yhden voiton, ja vaikka Leijonillakin on näytettävää, ei näillä näytöillä saada mitään muuta kuin vastapeliä. Sveitsiä kuitille ja tili auki Bethardille.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!