EHT su 18.12. klo 14:00

Sveitsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonilla valtava etu sunnuntaille – betsaa Suomen voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ arvoisen ilmaisvedon betsaamalla Suomen voittoa.

Suomelle Sveitsin EHT-turnaus on tähän saakka ollut vaikea, eikä voittoja ole tullut. Pistetilinsä joukkue avasi kuitenkin eilen, kun se voitti iltapäivällä Ruotsin. Sveitsi pelasi vasta myöhään illalla ja taipui vähämaalisessa taistelussa Tšekille. Leijonille on etua siitä, että turnausisäntä saa huomattavasti vähemmän palautumisaikaa ennen viimeistä kamppailua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Uhmapelaajien papereissa Suomen joukkue on edelleen laadukkain Sveitsin EHT:lla. Jukka Jalonen jätti Liiga-pelaajien valinnat tällä kertaa selvästi vähemmälle kuin Karjala-turnauksessa, vaikka nosti jokusen kokoonpanoon lauantaina Ruotsi-kamppailussa. Yllättävää oli ehkä, että melko hyvin Tšekkiä vastaan torstaina Helsingissä esiintyneet Arttu Ruotsalainen sekä Toni Rajala olivat kokonaan sivussa kokoonpanosta. Kaksikkoa voitaneen odotella sunnuntaina takaisin kokoonpanoon tuoreella jalalla.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
On se härski!

Teemu Hartikainen esitteli pehmeitä käsiä voittolaukauskilpailussa, mutta ei valitettavasti uppoa.

#Leijonat #EHTfi

Leijonissa on enemmän syvyyttä kuin Sveitsin joukkueessa. Turnausisännän miehistö koostuu pääasiassa kansallisen liigan pelaajista, mutta pitää muistaa, että myös Suomella on reilusti NL-pelaajia mukana. Pikkuhiljaa käkikellomaan pelityyli alkaa olla myös sinivalkopaidoille tuttu ja omista on pakko päästä pois laadukkaasti, mikä on ollut pieni murheenkryyni tällä kaudella EHT-otteluissa. Loputtomasta kiekkohautomosta paineen alla on päästävä eroon.

Kuten todettu, Leijonien materiaali on leveämpi ja tämä yhdistettynä selvään lepoetuun sataa Suomen laariin. On hieman yllättävää, että vieraiden voitolle on edelleen tarjolla reilusti yli tuplapalautus (1×2), joten revitään Leijonien kautta pieni ilo irti. Jalosen suojatit eivät pelaa tätäkään turnausta ilman voittoa ja isäntä kaatuu sunnuntaina.

Pelaa Suomen voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Leijonat-miehistölle (1×2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Suomi” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.