EHT la 06.05. klo 13:00

Sveitsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suurimmat tähdet puuttuvat vielä! Leijonat aloitti Tšekissä tahmeasti, mutta onko Sveitsistä haastajaksi?

Leijonat käynnisteli Tšekin EHT:n turnausisäntää vastaan takkuisissa merkeissä perjantaina. Uhmapelaajat naulasi kuitenkin tasuribetsin maaliin ja sekös maistuu! Toinen ottelu on siinä mielessä erilainen, että Sveitsin materiaali ei missään tapauksessa ole avausvastustajan tasolla ja luvassa on hyvin erilainen ottelu. Suomi lähtee lauantain kamppailuun ennakkosuosikkina, mikä ei yllätä.

Vaikka Suomen joukkueeseen on tulossa vielä käänteentekeviä vahvistuksia, kuten Mikko Rantanen, Kaapo Kakko ja todennäköisesti Patrik Laine, on sen joukkue jo Tšekin EHT:llä sveitsiläiskatrasta valmiimpi. Mukaan on hypännyt esimerkiksi tukku Suomen ja Ruotsin mestareita sekä NHL-puolustaja Olli Määttä. Tšekkiä vastaan torstaina Jukka Jalosen miehistö selvisi vaikeuksien kautta 3–2-jatkoaikavoittoon – ratkaisumaalin laukoi Leijonat-valmennuksen luottopelaaja Harri Pesonen.

Sveitsi joutuu Leijonia vastaan sopeuttamaan omaa pelaamistaan jonkin verran eli tekemään kompromisseja. Joukkue koostuu tällä hetkellä pitkälti kotimaassa eli Sveitsin pääsarjassa kiekkoilevista pelaajista, jotka ovat tottuneet repivämpään pystysuunnan pelaamiseen. Suomi tarjoilee käytännössä kaikkea paitsi sellaista, joten olisi sveitsiläisittäin tyhmyyttä lähteä hyökkäämään urku auki.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ja tuosta tämän illan maalikooste katseluun. 🏒

Leijonat seuraavan kerran kaukalossa lauantaina, silloin vastassa Sveitsi. Kiekkoa jäähän jo klo 13.00. Nähdään silloin!

#Leijonat #mmkisat #EHT

Yllättävän hyvin Sveitsi on tämän kauden EHT:lla suorittanut, mutta esimerkiksi avausottelu tässä turnauksessa oli melko kammottava osoitus tasoerosta – sillä kertaa Ruotsiin. Tre Kronor kuritti Patrick Fischerin miehistöä puhtaasti 3–0-numeroin, jotka kuvastavat ottelun kulkua suhteellisen hyvin. Harri Säterin kakkosmiehenä EHC Bielissä tällä kaudella pelannut Joren Van Pottelberghe oli sveitsiläisten maalilla hyvä, mutta tehokas vastustaja selvästi etevämpi. Todennäköisesti Suomea vastaan punapaitojen maalilla pelaa Leonardo Genoni.

Mitään maali-ilottelua lienee turhaa odotella lauantaille. Joukkueiden voimasuhteet jo yksilötaidon osalta ovat sellaiset, että Sveitsi joutuu väistämättä olemaan enemmän puolustuskannalla. Suomen alakerta on tällä hetkellä erittäin laadukas osa-alue, kuten myös maalivahtiosasto. Sveitsi tuskin pääsee kertaa enempää yllättämään sinivalkopaitoja Brnossa, mutta myös Leijonien hyökkääminen oli hieman tukkoista Tšekki-ottelussa ja suurimmat tähdet puuttuvat vielä kehistä. Betsivalinnaksi maistuu alle 5,0 maalia -kohde (tasan viidellä maalilla panos takaisin).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – alle 5,0), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – alle 5,0” 25€ panoksella ja voit voittaa 43€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.