EHT to 09.02. klo 21:15

Sveitsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meneekö Leijonilla pupu pöksyyn ilman Jukka Jalosta? Kuusi ensikertalaista painostavan kotiyleisön eteen!

Suomi avaa Ruotsin EHT-turnauksen Sveitsiä vastaan torstaina ja käkikellomiehistö on osoittautunut tällä kaudella täysin mitat täyttäväksi joukkueiksi näissä kekkereissä. Leijonia Karjala-turnauksessa kurittanut ryhmä on jälleen jalkeilla iskukykyisellä kokoonpanolla. Suomen osalta vaihdoksia on jälleen tapahtunut, mutta merkittävin poikkeus nähdään kuitenkin vaihtopenkillä.

Tämä turnaus on siinä mielessä Suomelle hieman erilainen, että Jukka Jalonen toipuu kotona leikkauksesta ja päävalmennusvastuuta kantaa Brynäs-luotsi Mikko Manner. Vaikuttaako tämä mitenkään? Todennäköisesti ei, mutta se on silti selvä muuttuja suhteessa aiempiin turnauksiin. Toki myös pelaajistossa on reilusti uutta ilmettä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

KalPassa sensaatiomaista kautta pelaava maalivahti Juha Jatkola, TPS-puolustaja Valtteri Pulli, Ässissä kiekkoileva Nikolas Matinpalo sekä järjestyksessä Lukkoa, HIFK:ta ja TPS:ää edustavat hyökkääjät Julius Mattila, Juha Jääskä ja Kalle Kossila on valittu ensimmäistä kertaa Leijonat-paitaan. Debytantit muodostavat pääosan Liiga-pelaajista tällä kertaa, kun yli puolet joukkueesta on valittu mukaan ulkomailta – pääasiassa SHL:stä.

SJRY

@SJRYfi
Juha Jatkola, Niklas Matinpalo, Valtteri Pulli, Juha Jääskä, Kalle Kossila ja Julius Mattila tekevät maajoukkuedebyytin Ruotsin EHT-turnauksessa! 🦁🇫🇮

Onnea debytanteille ja kaikille valituille turnaukseen! 💪

#SJRY #Leijonat #EHTfi

Tällä kaudella Sveitsi on näyttänyt, ettei se todellakaan ole näissä matseissa mikään heittopussi. Koko kauden osalta joukkue on kerännyt kuudessa ottelussa yhtä monta pistettä ja kaatanut esimerkiksi Leijonat jo kertaalleen. Esimerkiksi Suomi on ainoastaan kaksi pinnaa sveitsiläisiä edellä EHT:n kokonaistilannetta katsottaessa. Merkillepantavaa sveitsiläisjoukkueen osalta on myös, että sen otteluissa ratkaisua on haettu varsinaisen peliajan jälkeen peräti neljästi.

Huomionarvoista on myös, että Sveitsi pääsee pelaamaan turnauksen avauksessa kotiottelun Zürichin uudessa upeassa jäähallissa. Tunnelma on aivan varmasti katossa – kotietua ei missään nimessä kannata väheksyä. Mielenkiintoisia nimiä on isännillä mukana ja joukkue koostuu Sveitsin liigassa tällä kaudella kovia näyttöjä latoneista pelaajista. Onko Leijonat vaikeuksissa? Näillä kertoimilla kelpaa kokeilla kotijoukkueen lopullista voittoa!

Betsaa Sveitsille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja –Sveitsi), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Sveitsi” 25€ panoksella ja voit voittaa 70€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.